Работала в 1 компании   7 месяцев

Консалтинг / Аудит

Оператор комп’ютерного набору

ФЕЙСЕР, ТОВ

Консалтинг / Аудит

6 месяцев

12.2023 - по настоящее время

Освіта: 2007-2012 рр. Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна»», кваліфікація магістр з журналістики. Проте... За спеціальністю вийшло лише три статті у Херсоні та одна у Миколаєві. І, виходячи з досвіду роботи нижче, стає зрозумілим, що журналістом не довелося стати Досвід роботи, починаючи з останнього місця:

З 05.12.2023 р по сьогодні – оператор комп’ютерного набору. До обов’язків входило маркування відео та фото матеріалів для подальшого навчання штучного інтелекту.

З 21.12.2022 р по 20.11.2023 – Зоомагазин – продавець-консультант. До обов’язків входило ведення продажу, консультація по асортименту, підбір ліків для тварин, оформлення замовлення, викладка та прийом товару.

З 02. 08. 2021 р по 14. 12. 2022 – оптика Тревісо – оптик-консультант. До обов’язків входило ведення продажу, консультація по окулярам, підбір окулярів по параметрам оптометриста, оформлення замовлення, викладка та прийом товару.

З 07.06.2018 та по 30.04.21 - ФОП Варакута О.О. - менеджер з продажу металопластикових вікон та дверей, воріт, ролет, алюмінієвих конструкцій. До обов'язків входило: робити прорахунки, складати комерційні пропозиції, іноді підходити до цього творчо, скидати деякі об'єкти на рахунок безпосередньо постачальнику, відповідати на дзвінки та консультувати по телефону, привітно зустрічати людей і розповідати про нашу продукцію, і її переваги, замовляти необхідну фурнітуру, а також контролювати ведення фейбуку та інстаграм, періодично (практично завжди) писати тексти для постів (їхнім розміщенням займалася вже не я)

З 25 липня 2015 року по 23 квітня 2018 року - продавець непродовольчих товарів у магазині Bags etc. В обов'язки входило: продавати шкіряні сумки та дрібну шкіргалантерею, займатися викладкою, фотозвітом, знаходити у виробах недоліки та подавати їх на уцінку, консультувати клієнтів, бути в курсі всіх трендів сезону, приймати товар та відправляти назад, коли змінювався сезон, вести переобліки.

З 3 липня 2014 року по 4 квітня 2015 року обов'язки - торговий представник ТОВ "Будтрадиції". В обов'язки входило: представляти свою продукцію у вигляді змішувачів, зберігати їх блиск і привабливість, виставляти їх на вітрину, консультувати та допомагати в виборі необхідного змішувача.

З 25 листопада 2013 року по 16 квітня 2014 року – консультант з маркетингу ПІІ «Гассіб». До обов'язків входило: в принципі, все те ж, що й вище, тільки в асортименті у мене були компакти та аксесуари у ванну кімнату.

З 8 листопада 2012 року по 8 листопада 2013 року - торговий представник ТОВ Агромат-СПА. В обов'язки входило: тут уже, крім компактів, були ще душкабіни та інсталяційні системи Geberit.

З 21 червня 2012 року по 5 листопада 2012 року - продавець непродовольчих товарів у ТОВ Нова Лінія. Звідси і почався мій шлях у продажах. До обов'язків входило: викладення товару (а це були аксесуари у ванну кімнату), ведення переобліку у своєму відділі та консультація.

Особисті якості: дуже швидко вчуся всьому новому, відповідально підходжу до роботи, пунктуальна (приходжу на 10-15 хвилин раніше за потрібний час), старанна, особливо коли гарна мотивація, творча натура, але тільки, коли спіймала натхнення, люблю тварин (не знаю навіщо це у резюме, але раптом комусь цікаво).

Неля

Оператор комп'ютерного набору,спеціаліст з розмітки зображень,Instagram-менеджмент,менеджер з продаж

Херсон

35 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 1 неделю назад