Работала в 1 компании   24 года 7 месяцев

Другое

Практичний психолог

Школа, дитячий садок, ГО "Точка рівноваги"

Другое

24 года 6 месяцев

01.2000 - по настоящее время

Займалась психологічним супроводом всіх учасників освітнього процесу. У дітей розвивала та корегувала інтелектуальну та емоційну сфери. Сприяла розвитку уваги, пам’яті, мислення, уяви, тонкої моторики руки, здібностей; формувала комунікативні навички; стабілізувала емоційний стан дітей та ін. Здійснювала психологічний супровід дітей з особливими потребами. Надавала консультативну допомогу батькам та педагогам з особистісних питань та питань виховання, розвитку дітей.

Протягом 8 місяців працювала психологом мобільної команди в ГО «Точка рівноваги» за фінансової підтримки «People in Need» в партнерстві з «Sign of Hope», надавала психологічну підтримку внутрішньо переміщеним особам та місцевому населенню. Проводила індивідуальні консультування та групові заняття з дорослими та дітьми щодо зниження напруження; стабілізації емоційного стану; формування навичок самостійного психоемоційного відновлення після пережитих психотравматичних подій; розвитку і вдосконалення комунікативних навичок, емоційно-вольової саморегуляції поведінки; підвищення резильєнтності.

Протягом 8 місяців проводила курс онлайн-тренінгів для бенефіціарів які реалізувала ГО «Точка рівноваги» за підтримки міжнародних гуманітарних організацій «People in Need», «World Vision International», «Plan International» щодо підвищення обізнаності як діяти в надзвичайних та кризових ситуаціях; вдосконалення знань, умінь і практичних навичок у частині надання психологічної підтримки потребуючим; розвиток навичок самодопомоги, підвищення резильєнтності.

Проводила соціологічне дослідження шляхом онлайн-опитування щодо вивчення потреб місцевого населення у прифронтових областях.

Ключевая информация

-Компетентність

-Комунікабельність

-Доброзичливість

-Емпатійність

-Відповідальність

-Стресостійкість

-Відкритість

Училась в 1 заведении

Слов'янський державний педагогічний інститут

практичний психолог

Слов'янськ, 2001

Владеет языками

Украинский

родной

Дополнительная информация

Сертифікати , курси, тренінги

Проходила навчання на курсах та отримала сертифікати і свідоцтва за темами: «Робота з ПТСР в умовах військового часу» , «Робота з психосоматичними розладами і захворюваннями в умовах військового конфлікту», «Перша психологічна допомога», «Протидія сексуальному насильству щодо дітей в Україні», «Запровадження охорони психічного здоров’я та психосоціальної підтримки ПЗПСП у надзвичайних ситуаціях», «Основи психологічної допомоги при гострих стресових реакціях», «Травматичний досвід і ПТСР: інструментарій для психотерапевта», «Техніки ASSYST», «Навички кризового консультування та розвитку психосоціальної стійкості до стресу дітей» та ін. На даний час проходжу навчання на «Консультант позитивної психотерапії».

Ірина Олександрівна

Практичний психолог

Ужгород

25 000 грн.

45 лет

Активно ищет работу

полная занятость, проектная работа

Характер работы: удаленная работа, в офисе/на месте

Обновлено 1 неделю назад