Работала в 3 компаниях   4 года 10 месяцев

Образование

Міжкультурний асистент для дітей з України у Польщі

Початкова школа №1 в Цехоцинку, Польща

Образование

1 год 9 месяцев

09.2022 - по настоящее время

Моїм головним обов'язком на цій посаді є допомога дітям з України адаптуватися та інтегруватися у іноземний соціум. За допомогою постійної підтримки, перекладу навчального матеріалу та супроводу, я допомагаю українським дітям навчатися у польській школі. Важливим елементом успішної роботи є підтримка та комунікація з батьками. Розуміння, професіоналізм та педагогічний досвід допомагають мені полегшити період адаптації українців до умов іноземного соціуму.

Вчитель інформатики

Запорізька гімназія 66

Образование

4 года 9 месяцев

09.2019 - по настоящее время

Активно впроваджую новітні методики роботи з дітьми. Використовую технології диференційованого навчання. Головне завдання для мене, як для вчителя та наставника, полягає у тому, щоб навчити учнів застосовувати отримані знання в житті.

Асистент вчителя

Запорізька гімназія 66

Образование

4 года 9 месяцев

09.2019 - по настоящее время

Працюю з дітьми з особливими освітніми потребами в різних сферах. Розробляю авторські індивідуалізовані навчальні матеріали, що спрямовані на розвиток та підтримку сильних сторін дитини. Активно співпрацюю з батьками дітей з ООП. Для мене запорукою успіху є безперервна командна робота батьків та фахівці. Активно працюю з дітьми, що мають РАС, аутизм, дислексію, дизграфію, інтелектуальні порушення, затримку психічного розвитку. Постійно проходжу курси та програми, спрямовані на підвищення кваліфікації.

Ключевая информация

Відповідальне ставлення до обов'язків, рішучість, професіоналізм, вміння конструктивно вирішувати конфлікти, комунікативність, цілеспрямованість, вміння працювати в команді, вміння швидко вчитися.

Училась в 2 заведениях

Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького

Початкова освіта. Інклюзивна освіта

Запоріжжя, 2023

Педагогічний коледж Комунального вищого навчального закладу "Хортицька національна навчально-реабілітаційна академія" Запорізької міської ради

Початкова освіта. Інформатика.

Запоріжжя, 2020

Владеет языками

Английский

базовый

Польский

выше среднего

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Марія Євгенівна

Менеджер по роботі з клієнтами

Запорожье

22 года

Активно ищет работу

неполная занятость, проектная работа

Характер работы: удаленная работа

Обновлено 1 неделю назад