Работала в 3 компаниях   20 лет 10 месяцев

Энергетика и Энергоносители, Медицина и Здравоохранение, Промышленность и Производство

Начальник відділу МТЗ та КД

АТ Донецькоблгаз

Энергетика и Энергоносители

8 месяцев

01.2023 - 09.2023

Забезпечення підприємства товароматеріальними цінностями, заключення договорів згідно вимог Закону України «Про публічні закупівлі», контроль за повним виконанням договору, аналіз залишків на складах, ведення переговорів, пошук постачальників, аналіз ринку при закупівлі товару. Ведення реєстру проплат. Участь у складання фінансового плану підприємства. Підготовка документів для звітування в системі Прозорро.

Інспектор з кадрів

КНП "Стоматологічна поліклініка № 2".

Медицина и Здравоохранение

5 лет 11 месяцев

01.2017 - 12.2022

Ведення кадрового діловодства у повному обсязі. Оформлення прийняття на роботу, переведення, переміщення і звільнення працівників відповідно з чинним законодавством. Оформлення карток (типова форма № П-2). Формування і ведення особових справ працівників, забезпечення їх зберігання з дотриманням вимог законодавства. Визначення страхового стажу для призначення допомоги по тимчасовій непрацездатності. Підготовка необхідних матеріалів для атестаційної, кваліфікаційної комісій, проекти документів щодо нагородження, заохочення працівників, застосування до них дисциплінарних стягнень. Ведення обліку особливих категорій працівників (неповнолітні; інваліди; «чорнобильці»; ветерани праці; сумісники; працівники, які працюють на умовах неповного робочого часу або за індивідуальними графіками; працівники, які працюють за строковими трудовими договорами тощо). Ведення обліку медичного персоналу. Ведення обліку трудових книжок, забезпечення їх зберігання, згідно з вимогами діючого законодавства. Внесення до трудових книжок працівників записів про роботу, заохочення і нагородження. Ведення обліку надання відпусток працівникам, складання графіку відпусток, контроль за його дотриманням. Оформлення документів, необхідних для призначення та перерахунку пенсій працівникам підприємства; надання працівникам допомоги щодо збору документів, необхідних для призначення пенсії. Ведення діловодства, ведення листування з вище стоячими організаціями, ведення скарг. Підготовка документів для проведення атестацій та акредитацій закладу.

Економіст

ЗАО "Краматорський м'ясопереробний завод"

Промышленность и Производство

14 лет

01.1999 - 01.2013

: Робота по ціноутворенню, аналіз затрат виробництва, ведення звітів, аналіз прибутковості підприємства, прорахунок найбільш вигідних позицій товару для реалізації та задоволення потреб кінцевого споживача. Ведення таблиць продажу продукції. Формування цін реалізації. Ведення калькуляцій, Статистична звітність. Аналіз собівартості продукції з ціллю зниження витрат. Аналіз продукції конкурентів.

Ключевая информация

Пунктуальність, відповідальність, старанність, уважність, комунікабельність, уміле управління часом, цілеспрямованість, швидка адаптація до нових умов, стресостійкість, уміння працювати в «команді», підпорядкованість, здатність до навчання, комунікаційність.

Училась в 1 заведении

Донбаська державна машинобудівна академія (м. Краматорськ)

"Економіка підприємства"

Краматорськ, 2005

Олена

фахівець з закупівель

Краматорск

45 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 1 неделю назад