Работала в 6 компаниях   13 лет 10 месяцев

Негосударственные организации / NGO, Государственный сектор, Образование

психолог

Triangle Generation Humanitaire, Ассоциация

Негосударственные организации / NGO

1 год 2 месяца

05.2023 - по настоящее время

Робота у складі мобільної групи, яка охоплює територію Вінницької області, в рамках проведення багатосеансової, структурованої психосоціальної допомоги: індивідуальних та групових сесій. Виявлення осіб, які підпадають під групу ризику та потребують психосоціального втручання. Надання психосоціальної допомоги на місцях (мобільне реагування), в тому числі в місцях компактного проживання осіб з числа ВПО. Цільова аудиторія: особи з числа ВПО, особи, які опинились в складних життєвих обставинах, соціально незахищені верстви населення. Участь в плануванні роботи мобільної групи, тісний контакт зі спеціалістами інших напрямків і своєчасне перенаправлення до них клієнтів (за потреби). Збір і захист даних, ведення та надійне зберігання документації. Участь в інтервізійних зустрічах.

Кейс-менеджер

БО БФ Veteran Hub++

Негосударственные организации / NGO

10 месяцев

07.2022 - 05.2023

Кейс-менеджерсткий супровід, психологічне консультування, в тому числі кризове, ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин.

Психолог

Центр соціальних служб

Государственный сектор

2 года 7 месяцев

04.2020 - 11.2022

Психологічний супровід соціально-незахищених категорій населення, визначення їхніх потреб: робота з родитами ВПО, родинами, які рпинились в складних життєвих ситуаціях, прийомними родинами, дітьми-сиротами, дітьми, позбавленими батьківського піклування, опікунами, клієнтами Центру пробації, особами, які постраждали від домашнього, в тому числі гендерно зумовленого насилля, булінгу та іншими категоріями населення, за запитом.

Психолог

Центр психіатричної допомоги та професійного психофізіологічного відбору МВС України, ДУ

Государственный сектор

7 лет

02.2013 - 02.2020

Робота у відділенні амбулаторної психіатричної допомоги, медичне забезпечення працівників МВС та ДСНС.

Проведення профоглядів, поглиблене діагностування за запитом структурних підрозділів, складання психологічних висновків, консультування, корекція психологічного стану, психоедукація. Участь в лікарських консиліумах.

Практичний психолог

ДНЗ (ясла-садок) № 382

Образование

1 год 2 месяца

11.2011 - 01.2013

Психодіагностика, корекція та розвиток, консультування, психологічна просвіта, адаптація, психологічний супровід дітей з фізичними та ментальними порушеннями, в тому числі з інвалідністю, участь у роботі психолого-медико-педагогічній комісії, участь в методичних об'єднаннях.

Практичний психолог та соціальний педагог ЗОШ № 51

ЗОШ № 51

Образование

1 год 2 месяца

09.2010 - 11.2011

Профілактика та попередження правопорушень та девіантної поведінки серед неповнолітніх; соціальний захист особистості, вивчення психолого-медико-педагогічних особливостей особистості згідно віку, її мікросередовища та умов життя; посередництво між дітьмии та установами, родиною, серидовищем; надання допомоги у встановленні гуманних, морально здорових відносин в соціальному середовищі.

Ключевая информация

Налагодження комунікації, пітримання контакту, організація процесів.

Училась в 1 заведении

Донецький інститут соціальної освіти

Психологія

Донецьк, 2010

Владеет языками

Русский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Украинский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Дополнительная информация

Свій розділ

Психологія та комунікація з людьми - це те, що найбільше цікавить мене. Маю диплом з відзнакою. Працювала психологом в різноманітних організаціях та установах: в сфері освіти, соціальній, благодійній, медичній та правоохоронній сфері, сфері ветеранських справ. Маю водійське посвідчення категорії В.

Ольга

Психолог

Винница

36 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 1 день назад