Работал в 1 компании   2 года 5 месяцев

Государственный сектор

Головний судовий експерт

Київський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС

Государственный сектор

2 года 4 месяца

05.2022 - по настоящее время

Аналітична робота при якісному дослідження та кількісному визначенню субстанцій, що містять у своєму складі наркотичні засоби, психотропні речовини, прекурсори, сильнодіючі та отруйні лікарські засоби, лакофарбові матеріали та покриття.Проведення валідації методів дослідження та приведення їх у відповідність до ISO.

Добре знаю теорію і маю практичний досвід при використанні наступних фізико-хімічних методів: якісні хімічні реакції, метод тонкошарової хроматографії, маю практичні навички при роботі на газовому та газо-рідинному хроматографі з ПІД (GC) і МС (GC-MS) детектором.Володію практичними навичками роботи на ІЧ- спектроскопія з Фур'є перетворенням. Рентгенофлуоресцентний аналіз (XFS). Ультра-фіолетова (UV) спектроскопія. Рефрактометрія.

Ключевая информация

Науково-дослідна робота у галізі розробки нових технологій оздоблення текстильних матеріалів. Розробка нових препаратів для заключного оздоблення тканин різних за складом та призначенням. Розробка композиційних препаратів для змащування форм при виготовлені будівельних матеріалів із бетону та гіпсу.

Кандидат технічних наук, опублікував понад 12 наукових статей, маю понад 10 патентів на винаходи, брав участь неодноразово у наукових конференціях. Був керівником підприємства "Інотекс" з 2003 року по 2009 рік.

Учился в 1 заведении

Херсонський національний технічний університет

Хімічна технологія

Херсон, 2001

Владеет языками

Английский

средний

Русский

свободно

Украинский

родной

Станіслав

Хімік аналітик

Киев

Готов переехать: Львов, Одесса

49 лет

полная занятость

Обновлено 3 месяца назад