Работала в 2 компаниях   2 года 1 месяц

Медицина и Здравоохранение, Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

Шеф кухар

Санаторій AQVADAR

Медицина и Здравоохранение

1 год 5 месяцев

05.2022 - 10.2023

Працювала помічником кухаря (сезонна робота) гарячий та холодний цех.Виконувала свою роботу швидко,якісно. Дотримуючись чистоти на робочому місці та чітко по розкладці та рецептурі страв.

Кухар гарячого цеху

СЕВЕРИН ЛВ, Хостел

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

6 месяцев

07.2021 - 01.2022

Приготування гарячих страв -перших,других та гарнірів. Приготування м'ясних страв та рибних.

Училась в 1 заведении

Буцьке ПТУ#31

Кухар кондитер

Буки, 2009

Дополнительная информация

Про себе.

Народилася в маленькому селі Мала Маньківка. Навчалася у сільській школі до 9 класу,10-11 класи навчалася у Маньківській ЗОШ #1.Закінчила Буцьке ПТУ #31 у 2009 р, отримала диплом кухаря кондитера 3 розряду. Працювала барменом- офіціантом з 2009 по 2011 рік у м. Христинівка. Вийшла заміж ,родила діток була в декреті в літні періоди працювала у СФГ овочівником. Розлучена з 2023 року Проживаю з дітьми у Маньківці. Діти всі школярі. Маю бажання працювати,комунікабельна,не вживаю алкоголь,не палю,відповідальна людина ,а також старанно та швидко навчаюся . Розумію, що на кожній кухні є певні вимоги до працівників. І буду дотримуватись правил та вимог як належить

Ще працювала продавцем на ринку та в кіоску, робота не офіційного працевлаштування тому не вказую у резюме.

Про себе

Працювала у ресторані-"Заріччя" 2021 та 2022 року кухарем -гарячий цех. Санаторій AQVADAR помічником кухаря сезонна робота гарячий та холодний цехи 2022 рік та 2023 рік. На даний час працюю в сім'ї нянічкою біля маленької дитини,але мене не влаштовує те що я працюю один-два дні на тиждень,а також це робота де офіційно не поацевлаштовують. Якщо навіть потрібно буде змінити місце проживання в зв'язку з хорошою пропозицією щодо роботи я згодна,але у мене діти які завжди під моєю опікою і вони завжди зі мною( за виключенням робочого часу,а так якщо робота потребує змінити місце проживання - то тільки з дітьми) Дякую за розуміння. Бажаю всім знайти своє покликання.

Тетяна

Кухар

Маньковка

15 000 грн.

33 года

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 1 неделю назад