Работала в 5 компаниях   24 года 6 месяцев

Консалтинг / Аудит, Страхование, Автомобильная промышленность и Автобизнес

заступник начальника відділу оподаткування фізичних осіб

ГУ ДПС У Вінницькій області

Консалтинг / Аудит

8 лет 2 месяца

05.2016 - по настоящее время

Організація роботи та здійснення контролю щодо адміністрування податків і зборів та інших платежів закріплених за відділом: податку на доходи фізичних осіб та військового збору, єдиного внеску, ПДВ, податку на майно з фізичних осіб (податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, транспортного податку та плати за землю) та місцевих зборів з фізичних осіб (туристичного збору та збору за місця для паркування транспортних засобів), екологічного податку, рентних платежів, контроль за дотриманням чинного законодавства при застосуванні спрощеної системи оподаткування. Проведення перевірок фінансової та податкової звітності платників податків та моніторингу фінансово-господарських операцій платників на наявність податкових ризиків.Визначення очікуваних надходжень податків.Забезпечення додержання працівниками відділу виконавської дисципліни, порядку ведення діловодства, своєчасності реєстрації, сканування, розсилки вихідної кореспонденції , правил внутрішнього службового розпорядку, вимог нормативно-правових актів з охорони праці, правил пожежної безпеки.Використання інформаційних, телекомунікаційних та інформаційно-телекомунікаційних систем для отримання інформації,Забезпечення організації та контролю щодо надання адміністративних послуг та надання консультацій з питань податкового законодавства, законодавства з питань сплати єдиного внеску та іншого законодавства.

Завідувач сектору фінансово-економічної роботи - головний бухгалтер

Об"єднана державна податкова інспекція

Консалтинг / Аудит

9 лет 7 месяцев

10.2006 - 05.2016

Контроль та ведення бухгалтерського і податкового обліку в організації, виконання і подання бухгалтерської, податкової, статистичної, управлінської звітності, ведення обліку руху грошових коштів, банківських операцій; обліку розрахунків з постачальниками та підрядчиками, облік ТМЦ, обліку основних засобів, нарахування заробітної плати (більше 90 чоловік). Мала позитивний результат під час проходження перевірок конролюючими органами.

Ревізор-інспектор відділу аудиту юридичних осіб

Міжрайонна державна податкова інспекція

Консалтинг / Аудит

1 год

09.2006 - 09.2007

Здійснення комплексних планових та позапланових податкових перевірок юридичних осіб з метою перевірки правильності ведення податкового обліку, складання податкової звітності та правильності нарахування та сплати податків.

Головний спеціаліст відділення

ВД ФССНВ Відділення виконавчої дирекції ФССНВ

Страхование

4 года 5 месяцев

04.2002 - 09.2006

Головний бухгалтер ( єдиний )

ВАТ Автоколона (транспортне підприємство)

Автомобильная промышленность и Автобизнес

2 года 2 месяца

02.2000 - 04.2002

Ведення бухгалтерського та податкового обліку підприємства, подання бухгалтерської, податкової, статистичної звітності, ведення обліку руху грошових коштів, банківських операцій, обліку розрахунків з постачальниками та підрядчиками, обліку основних засобів, нарахування заробітної плати.

Училась в 1 заведении

Одеський державний економічний університет

Спеціальність «Облік і аудит». Кваліфікація економіст. Диплом магістра.

Одеса, 1999

Владеет языками

Английский

базовый

Украинский

родной

Дополнительная информация

Особисті якості

Комунікабельнісь, цілеспрямованість, відповідальність, вміння швидко реагувати на зміни, стресостійкість, прагнення до професійного зростання, уміння успішно працювати в команді, вміння зберігати комерційну таємницю, бажання покращувати свої професійні навички та особисті якості.

Комп'ютерні навички

Впевнений користувач ПК, в т.ч. Word, Excel, Internet та інші програми , «M.E.Doc», ОPZ, Соната, програма «ДПС-ПРО» ідентична 1С, робота з довідковими законодавчими базами Ліга-Закон.

Водійське посвідчення

Категорія В, В1, С, С1

Світлана

Фінансовий директор, заступник головного бухгалтера, бухгалтер

Винница

30 000 грн.

46 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 3 дня назад