Ключевая информация

  1. JavaScript, TypeScript
  2. React, Next.js , Next Auth, Axios, Redux, Tailwind, React Query
  3. Node.JS (Express.js), Prisma, AWS S3, Next API routes, MySQL, PostgreSQL, MongoDB.
  4. Git, Github, Vercel

Учился в 1 заведении

Національний технічний університет "Дніпровська політехніка"

Дніпро, 2023

Владеет языками

Английский

средний

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Дополнительная информация

Комп'ютерні навички

Привіт. Я – самоучка, що вивчає веб-технології і створює цікаві веб-застосунки вже більше ніж рік. Шукаю місце, де зможу на повну реалізувати свій потенціал, отримувати новий досвід та робити те, що обожнюю, в команді. Обожнюю навчатися розробці. Для навчання використовую курси з американського інтернету, а останнім часом багато читаю документацію та статті. За останній рік зробив декілька проектів, про які можу розповісти та показати власні навички. Також люблю спілкуватися і спілкуюсь у ком’юніті розробників. Зараз активно шукаю більше досвіду роботи в команді та поглиблююся в бекенд розробку на Nest.js.
1. Game Hub. Копія сайту Rawg.io. Сайт для дослідження відеоігор, що використовує зовнішній API для отримання даних. Використовував TypeScript, React, Chakra UI, Zustand, React Query, React Router Dom, Axios. Реалізував багато функціоналу, зробив багато компонентів, реалізував кешування, нескінченний скрол та багато іншого. Звісно, використовував Git та Vercel для хостингу.
- Github: https://github.com/ivsheva/game-hub
- Вебсайт наживо: https://game-hub-ivsheva.vercel.app/
2. Beer Shop. Сайт для продажу пива нідерландської компанії. В цьому проекті я вже написав і невеличкий сервер з використанням Express.js, MySQL, Prisma. Для клієнту використовував React, Auth0, Chakra UI, Redux, Axios, React Router. Написав декілька Github Actions (CI), щоб перевіряти, що нічого не зламається при комміті.
3. Issue Tracker. Проект створив для того, щоб краще зрозуміти роботу з Next.js. Використовував:
- На клієнті: TypeScript, Next.js, Radix UI, Tailwind, Zod
- На сервері: Next API Routes, Next Auth, Prisma, Zod, bcrypt, TypeScript - Допоміжні: Git, PostCSS, Sentry, Vercel Github:
Github - https://github.com/ivsheva/issue-tracker
4. Pixels. Чули про Dribbble, ту саму платформу для дизайнерів? Це він, але трохи легший. Сюди я витратив справді багато сил, годин, нервів та багато всього… Повний його опис ви можете побачити на моєму GitHub, там я розписав, як підняти його локально, або ж можете перевірити його наживо.
- Декілька технологій, що я використовував:
- На клієнті: TypeScript, Next.js, Radix.UI, Tailwind, React Query (кешинг, нескінченний скрол та деякі оптимізації), Axios, Redux
- На сервері: TypeScript, Next API Routes (JWT), Next Auth, Prisma, Resend (емейли), Zod, AWS-SDK (S3), Neon tech for hosting DB.
- Допоміжні: Git, Github, ESLint
Github: https://github.com/ivsheva/pixels
Наживо: https://pixels-designed.netlify.app/
І це тільки початок. Зараз я створив собі план по покращенню навичок, бо хочу краще вміти писати серверну частину. Зараз активно вивчаю це. В планах: Nest.js, Docker, поглиблення в AWS, Redis, Jest, Vitest. Також, маю додати що це не все, що я зробив останнім часом, але це краще з того що я робив. В менших проектах я іноді використовував MongoDB та різні технології, відкрит до пропозицій.

Иван

Full Stack Developer

Каменское, Днепропетровская обл.

Готов переехать: Днепр

16 лет

Активно ищет работу

полная занятость, неполная занятость, проектная работа

Характер работы: стажировка / практика, удаленная работа

Обновлено 4 дня назад