Работал в 7 компаниях   36 лет

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт, FMCG, Промышленность и Производство, Юридические услуги, Силы обороны Украины

Керівник юридичного відділу

Партнер Дістрібьюшн, ТОВ

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

10 лет 2 месяца

04.2014 - по настоящее время

Оперативне керівництво та організація роботи юридичної служби (кількість підлеглих 15 осіб).- Правове забезпечення функціонування роздрібної торгівлі більш ніж 350 магазинів , правове забезпечення гуртової торгівлі (більш ніж 30 контрактів з виробниками продуктів харчування , тютюнових виробів та алкогольної продукції , вантажні перевезення (більш ніж 80 одиниць вантажних фур).

Супровід оформлення права на об’єкт нерухомості в результаті трансформації (реконструкції). Оформлення прав на землю у зв’язку з переходом права власності на нерухомість. Юридичний супровід процедур отримання, купіплі-продажу земельних ділянок та зміни їх цільового використання. Супровід оформлення купівлі-продажу нерухомого майна (перевірка нерухомості, due diligence). Договірна робота: складання, перевірка і узгодження всіх договорів підприємства (договори купівлі-продажу, оренди, постачання , надання послуг, страхування, зовнішньоекономічні договори та ін.) проведення переговорів з контрагентами, підготовка протоколів розбіжностей. Розробка зовнішньоекономічних контрактів. Захист інтересів в кримінальному провадженні. Робота в сфері податкового законодавства, оскарження актів перевірки податкових органів, оскарження податкових повідомлень-рішень. Супровід перевірок державних органів, підготовка заперечень, оскарження рішень. Підготовка відповідей на запити державних органів. Аналітична робота (надання юридичних висновків щодо реалізації певних проектів, надання відповідей на запити служб). Керівництво правовою роботою на підприємстві і надання правової допомоги його структурним підрозділам в оформленні різного роду правових документів, участь в підготовці обґрунтованих відповідей при відхиленні претензій. Вивчення, аналіз та узагальнення результатів розгляду претензій, судових справ (в т.ч. господарських), практики укладання та виконання господарських договорів з метою розробки відповідних пропозицій про усунення виявлених недоліків і поліпшення господарсько-фінансової діяльності підприємств. Організація і документальне оформлення проведення Загальних зборів учасників товариства, розробка внутрішніх документів, внесення змін до статутних документів, відомостей про юридичних осіб. Інформування працівників підприємства про чинне законодавство і зміни в ньому, ознайомлення посадових осіб підприємства з нормативними правовими актами, які стосуються їх діяльності. Представлення інтересів підприємства в судах, органах державної влади в інших організаціях, установах і закладах. Супровід виконань рішень судів у ході виконавчого провадження. Консультування керівництва товариства з корпоративних питань. Контроль та розробка договорів оренди нерухомості, внесення змін, доповнень, контроль за своєчасною сплату податку на нерухомість, оренди, представлення інтересів в податковій, нотаріаті, представлення інтересів в суді щодо захисту нерухомості, представлення інтересів в кримінальному провадження щодо законності набутого майна).

Керівник юридичного відділу

ФОП Бережной

FMCG

3 года 4 месяца

11.2010 - 03.2014

Оперативне керівництво та організація роботи юридичної служби (кількість підлеглих 25 осіб).- Правове забезпечення функціонування роздрібної торгівлі більш ніж 500 магазинів на теріторіі України та АР КРИМ , правове забезпечення оптової торгівлі (більш ніж 30 контрактів з виробниками продуктів харчування , тютюнових виробів та алкогольної продукції , вантажні перевезення (більш ніж 80 одиниць вантажних фур ) , підрядні роботи, оренда транспортних засобів, закупівля товарно-матеріальних цінностей, фінансові послуги, кредитні відносини, договори поруки, договори застави , іпотека. Правовий супровід виробництва, ліцензування.- Злиття та поглинання, вирішення корпоративних конфліктів.- Земельне право).- Конкурентне та антимонопольне право: стратегічне планування, консалтинг вирішення спорів.- Вирішення судових спорів: підготовка справ до розгляду та представництво інтересів у судах усіх інстанцій.

Заступник начальника юридичного відділу

ТОВ Національні алкогольні традиціі

Промышленность и Производство

1 месяц

12.2009 - 01.2010

оптимізація та розробка договорів та інших правових документів під час проведення угод з нерухомістю (оренда, купівля-продаж тощо); успішна участь у переговорах під час супроводу угод;• захист інтересів Корпорації у судах різних рівнів та юрисдикцій, у правоохоронних, наглядових та контролюючих органах України (податкова інспекція, податкова міліція, УБЕЗ, Держсільгоспінспекція (колишня земінспекція), ДАБК, держспоживінспекція, метрологія, прокуратура, СЕС тощо);• претензійно-позовна робота, розробка варіантів ефективного стягнення дебіторської заборгованості, що в процедурі виконавчого провадження;• успішна участь у переговорах під час укладання кредитних та іпотечних договорів з банками;повне юридичне обслуговування підприємств, що створюють програмне забезпечення (мобільний контент);• комплексний юридичний аудит, що включає рекомендації щодо правового «оздоровлення» діяльності компанії; формуванню основ корпоративного порядку; вивченню договорів, установчих, дозвільних, кадрових та інших документів щодо відповідності їх чинному законодавству;• оформлення висновків щодо договорів, кадрових та інших документів із позначенням порушень та неточностей;• оформлення рекомендацій щодо усунення та удосконалення документообігу та складання договірної бази та кадрової документації;• оформлення концепції процедури складання та підписання договорів та інших документів;• координація договірної роботи, розробка та впровадження типових договорів;• супровід корпоративних правовідносин; контроль за дотриманням трудового законодавства;

Генеральний директор

Юридичне бюро Сотіс

Юридические услуги

7 лет 9 месяцев

05.2000 - 02.2008

Организация и осуществление полного юридического обслуживания бизнеса ; - опыт в сфере корпоративного права (АО, ЧАО, ООО), создание юр. лиц, их государственная регистрация, реорганизация (практический опыт присоединения АО к АО, ООО к ЧАО), внесений изменений в гос. реестр, учредительные документы, ликвидация юр. лиц, в т.ч. с участниками-нерезидентами; заключений по различным вопросам, включая нетипичные и комплексные вопросы деятельности промышленных предприятий, анализ правовых рисков;- судебная практика всех уровней и инстанций по вопросам гражданского, хозяйственного, трудового, административного, налогового права и пр., формирование стратегии судебной защиты имущественных прав и законных интересов компании;- договорная работа; правовое сопровождение инвестиционных проектов,претензионно-исковая работа; правовое сопровождение проверок контролирующих органов;- опыт участия в следственных действиях (обыски, выемки документов, пр.)

Юрисконсульт

Стронг Груп, ТОВ

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

3 года 7 месяцев

10.1996 - 05.2000

Розробка та правова експертиза установчих документів, внесення таких змін до статутних документів товариства; складання процесуальних документів (претензій, позовних заяв), підготовка внутрішніх інструкцій, правил, положень, наказів; договірна робота (аналіз і розробка договорів); складання довіреностей, скарг та інших документів правового характеру, ведення ділової кореспонденції (переписка), надання консультацій з правових питань; взаємодія з нотаріусом, договірна робота (аналіз і розробка договорів); аналіз і оцінка внутрішніх регламентованих документів на відповідність вимогам законодавства; претензійно - позовна робота, написання різних процесуальних документів (позовних заяв, апеляційних та касаційних скарг, претензій, клопотань, заяв), усні та письмові консультації.

Оформлення нерухомості, отримання дозвільної документації, оформлення будівельних паспортів, присвоєння номера, узаконення декларацій про введення в експлуатацію та про початок будівельних робіт, узаконення перепланування квартир (самобуд, перепланування, незавершене будівництво) робота з договорами іпотеки, арешт майна (накладення, зняття), управління комерційною нерухомістю (підготовка договорів оренди, контроль роботи організацій які обслуговують об’єкт)

Договірна робота: складання, перевірка і узгодження всіх договорів підприємства (договори купівлі-продажу, оренди, поставки, надання послуг, страхування, зовнішньоекономічні договори та ін.) проведення переговорів з контрагентами, підготовка протоколів розбіжностей. Представлення інтересів підприємства в судах, органах державної влади в інших організаціях, установах і закладах. Супровід виконань рішень судів у ході виконавчого провадження. Розробка зовнішньоекономічних контрактів.

помічник керівника з економічних та юридичних питань

ТОВ КОЛО

FMCG

1 год 9 месяцев

01.1995 - 10.1996

Розробка та правова експертиза установчих документів, внесення таких змін до статутних документів товариства; складання процесуальних документів (претензій, позовних заяв), підготовка внутрішніх інструкцій, правил, положень, наказів; договірна робота (аналіз і розробка договорів); складання довіреностей, скарг та інших документів правового характеру, ведення ділової кореспонденції (переписка), надання консультацій з правових питань; взаємодія з нотаріусом, договірна робота (аналіз і розробка договорів); аналіз і оцінка внутрішніх регламентованих документів на відповідність вимогам законодавства; претензійно - позовна робота, написання різних процесуальних документів (позовних заяв, апеляційних та касаційних скарг, претензій, клопотань, заяв), усні та письмові консультації.

служба у збройних силах україни

Збройні Сили України

Силы обороны Украины

8 лет 11 месяцев

09.1985 - 08.1994

Учился в 3 заведениях

Приватне акціонерне товариство "Вищий навчальний заклад "Міжрегіональна Академія управління персоналом"

юридичний

Київ, 1998

Міжрегіональний центр професійної перепідготовки звільнених у запас військовослужбовців м. Кривого Рогу Дніпропетровської області

бухгалтер - економіст

Кривий Ріг, 1994

Сумське вище командне артилерійське вчилище

командне

Суми, 1989

Владеет языками

Английский

средний

Украинский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Альберт

Керівник юридичного відділу/департаменту

Киев

100 000 грн.

56 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 1 неделю назад