Ключевая информация

Вітаю відвідувачів моєї сторінки.

Я, Інна Малахова, маю досвід роботи юристом 15 років та шукаю вакансію юрисконсульта в місті Одеса.

Хочу наголосити, що " резюме" розміщене тут, є неповним, тому розвернутий варіант на­правляю на Ваш запит через будь-який зручний месенджер.

Очікувана заробітна плата від 25000грн. до 30000грн.Мій телефон/telegram: +38(099)425-76-39.

Зацікавлена зайняти посаду юрисконсульта в виробничо-торговій, логістичній чи аграрній компаніїз метою поновити раніше отримані знання в сфері права, вдосконалити їх та набути нових практичних навичок, працюючи в престижній компанії і отримуючи гідну заробітну плату.

Училась в 1 заведении

Запорізький юридичний інститут МВС

правознавство

Запоріжжя, 2002

Дополнительная информация

Свій розділ

Маю досвід роботи майже 15 років юристом-господарником на виробничих, пере­робних підприємствах та торгових компаніях міста Херсон.

  • Більша частина мого досвіду роботи це юридичний супровід господарської діяльності компаній, а саме:
  • Облік і ведення реєстрів протоколів та правовстановлюючих документів компанії, договорів, дозвільних документів, документів адмінстративно - розпорядчого характеру.
  • Здійсненням реєстраційних дій (внесенням змін до інформації про Компанію в ЄДР, внесенням змін до статутних та корпоративних документів, підтвердженням бенефіціарів, внесенням змін до складу учасників і т.д.).
  • Розгляд, правовий аналіз документів партнерів, погодження та укладення договорів (ліцензій­них, оренда приміщень, обладнання, постачання, перевезення, підряду, рекламних, маркетин­гових та інших послуг, робіт) і контроль за їх виконанням, а також актуалізація діючих дого­ворів.
  • Стандартизація і сертифікація ввезеного на територію обладнання, що ввозиться і вивозиться продукції.
  • Реєстрація та перереєстрація (повна) юридичний осіб різної організаційно-правових форм, від­криття філій, представництв та фіз.осіб-підприємців.
  • Розгляд питань про дебіторську та кредиторську заборгованість, підготовка претензій та звер­нень в процесі виконання договорів. Представництво інтересів компанії в суді, а також в інших державних та громадських організа­ціях у процесі розгляду правових питань. Комунікація та взаємодія з державними органами місцевого самоврядування, податковою,Дерспоживслужбою, Держпрацею, ТЦК Підготовка довідок та юридичних висновків щодо конкретних ситуацій, які виникають в про­цесі діяльності підприємства, своєчасне повідомлення керівництва про можливі ризики, які іс­нують, або можуть виникнути в процесі здійснення діяльності, відстеження змін в законодав­стві.
  • Крім роботи в компаніях, окремо маю досвід роботи юристом, як фізична особа-підприємець, надаючи консультативні послуги та здійснюючі представництво інтересів в судових справах по ци­вільним, земельним, господарським та адміністративним спорам підприємцям та фізичним особам.

Інна

Юрисконсульт

Одесса

45 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 2 дня назад