Работал в 1 компании   2 года 5 месяцев

Транспорт и Логистика

Головний механік

ЛЄТРЕЙД

Транспорт и Логистика

2 года 4 месяца

01.2022 - 05.2024

Організація ремонту автотранспорту, вжиття заходів щодо своєчасного усунення несправностей, контроль якості ремонтних робіт, що проводяться.

Складання та комплектація заявок на запасні частини та інструменти.

Контроль технічного стану автомобільного парку підприємства.

Забезпечення постійної технічної готовності, та безперебійної роботи машин, механізмів, автотранспорту та інших засобів механізації в управлінні шляхом своєчасного планово-запобіжного ремонту, технічного обслуговування та діагностики, продуктивного використання наявної техніки та устаткування, їх надійності та безперебійної роботи.

Організація розроблення і упровадження планів оглядів, випробувань та профілактичних ремонтів устаткування, контроль їх виконання, забезпечення технічної підготовки виробництва.

Узгодження планів (графіків) з підрядними організаціями, що залучаються для проведення ремонтів, своєчасне забезпечення їх необхідною технічною документацією, участь у складанні списків на капітальний ремонт обладнання, та своєчасний контроль за якістю виконання робіт.

Упровадження засобів малої механізації та зменшення витрат ручної праці під час виконання ремонтно-експлуатаційних робіт.

Ключевая информация

Впевнений користувач ПК.

Водій 1 класу категорії "B" "C" "D" "С+Е",

Здатність працювати в команді.

Учился в 1 заведении

Ташкентський Автомобільно - Дорожний Інститут

Експлуатація та ремонт автомобільного транспорту

Ташкент, 2002

Курсы, тренинги, сертификаты

Цифрова освіта

Дія, 2022

1 день, є сертифікат

Сертификат цифровой грамотности от Дія. Цифрова освіта

Просмотреть

Дополнительная информация

Водійське посвідчення

Водій 1 класу категорії "B" "C" "D" "С+Е",

Комп'ютерні навички

Впевнений користувач ПК.

Особисті якості

Культурний. У поведінці з людьми тактовний, доброзичливий, чуйний. Без шкідливих звичок. Активно працюю з іншими співробітниками, пропоную допомогу та вмію приймати її від інших. Дисциплінований. Правила внутрішнього трудового розпорядку та етику поведінки виконую без порушень. Виважено приймаю критику. Вмію організувати свою роботу, чітко та переконливо вмію викладати свої думки, вільно володію державною мовою. Високо розвинене почуття відповідальності.

Військова служба

17.05.2024р.

Звільнено з військової служби у запас за підпунктом "г" пункту 2 частини четвертої статті 26 Закону України " Про військовий обов'язок і військову службу (у зв'язку з наявністюу військовослужбовця матері із числа осіб з інвалідністю I групи)

Володимир

Інженер механік

Днепр

54 года

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 3 часа назад