Работала в 6 компаниях   1 год 3 месяца

Услуги для населения - другое, Медиа / СМИ, Государственный сектор, HR

Менеджер з подій

Novosad company

Услуги для населения - другое

1 месяц

05.2024 - 06.2024

Займалася вирішенням логістичних питань, плануванням роботи команди, заведенням нових подій та наповненням сайту. Працювала з Ticket CRM (адмінка Tickets.box), Portal-Vticket.ua (адмінка Concert.ua), WordPress.

Журналіст

Медіакритика

Медиа / СМИ

1 месяц

01.2024 - 02.2024

Журналіст стажер

Берегівська районна державна адміністрація

Государственный сектор

1 месяц

01.2023 - 02.2023

Журналіст

SoloWay

HR

5 месяцев

04.2022 - 09.2022

Журналіст стажер

The Ukrainians

Медиа / СМИ

3 месяца

02.2022 - 05.2022

Писала новини для проєкту "Новини здорової людини"

Журналіст

"Пульс"

Медиа / СМИ

1 месяц

01.2022 - 02.2022

Ключевая информация

Вдало координую робочі процеси, чіткоокреслюю ТЗ для підлеглих - очолювалавелику команду (20+ осіб).

Маю досвід проведення публічних виступівта написання для них промов, сценаріїв -виступала на науково-освітніхконференціях, лекціях, заходах.

Вмію писати інформаційні повідомлення для ЗМІ та якісно комунікувати зі замовниками, командою - маю великий досвід роботи у провідних українських медіа.

Вмію вирішувати логістичні, координаційні труднощі - працювала у волонтерському центрі.

Училась в 1 заведении

Львівський національний університет імені Івана Франка

факультет журналістики

Львів, 2024

Владеет языками

Английский

средний

Русский

базовый

Украинский

свободно

Дополнительная информация

Івент-менеджмент

Я займалася організацією подій ще зі школи: організовувала та проводила інтегровані уроки для вчителів (30+ осіб), ставила власноруч написані п?єси на 15-20 дійових осіб. В університеті була частиною креативного відділу Студентської ради. Брала участь в організації івентів на 50+ осіб. На початку повномасштабної війни керувала роботою волонтерського центру (50+ осіб): наймала людей, налагоджувала роботу центру в соцмережах, займалася фізичним облаштуванням пункту та поставками гуманітарної допомоги. Також працювала у компанії, яка займалася заведенням та проведенням різних заходів. У мої обов?язки входило: редагування та публікація інформації, квитків на цей івент, контроль їхнього продажу, комунікація з підрядниками, вирішення логістичних питань.

Маю досвід написання матеріалів для ЗМІ. Стажувалася у медіа The Ukrainians. Вдосконалюю свої мовні навички з англійської: протягом року займаюся з репетитором (наразі мій рівень B1+). Здобуті навички та мій ритм життя можуть бути корисними для вашої компанії.

Комп'ютерні навички

Володію:

Ticket CRM (адмінка Tickets.box), Portal-Vticket.ua (адмінка Concert.ua), WordPress, Datawrapper, WIX, Google Sites, Google Docs, Google Excel, Microsoft Word, Power Point, Microsoft Excel, Zoom, Canva, VN, Snapseed, VideoLeap, 500 Stories, KineMaster.

Особисті якості

Комунікабельна активістка, яка вміло поєднує творчі пориви та рутинну роботу. Моїми альтер еґо є планування та контроль. Перший - дарує визначеність, останній - точку опори. Прагну отримувати насолоду від роботи та задовольнити свою внутрішню кар’єристку.

Громадська діяльність

З початку повномасштабного російського вторгнення почала працювати волонтером в гуманітарному центрі м. Берегова. Координувала роботу пункту, наймала людей, займалася прийманням товару, фізично облаштовувала центр та комунікувала від іменні центру в соціальних мережах.

Ніколетта

Івент-менеджер

Львов

Готов переехать: Ужгород

600 $

21 год

Активно ищет работу

полная занятость, неполная занятость, проектная работа

Характер работы: удаленная работа, гибридная, в офисе/на месте

Обновлено 5 дней назад