Работал в 4 компаниях   3 года 1 месяц

Реклама / Маркетинг / PR-услуги, Медиа / СМИ

Seo copywriter

Хекса, ТОВ

Реклама / Маркетинг / PR-услуги

1 месяц

06.2024 - 07.2024

В цій компанії я займався написанням високоякісних SEO-оптимізованих текстів англійською мовою для вебсайтів, що сприяло підвищенню рейтингу сайтів в пошуковій системі. Аналізував ключові слова та втілював їх у контент, не жертвуючи граматичними чи синтаксичними складовими. Будучи на цій посаді, я продовжував слідкувати за змінами в алгоритмах пошукових систем, читати новими у світі SEO та адаптувати тексти відповідно до нових тенденцій.

Song-writer

Freelance

Медиа / СМИ

2 года 2 месяца

05.2022 - 07.2024

Створюю тексти пісень англійською мовою. Таким чином, покращую знання англійської мови, практикуюсь втиснути сенс у малі/середні рамки, а також значно розширюючи словниковий запас.

SEO-copywriter (English)

Brighta

Реклама / Маркетинг / PR-услуги

1 год 1 месяц

02.2022 - 03.2023

Створення унікальних, якісних, SEO-оптимізованих текстів англійською мовою на різні тематики, від просування сайтів, що надають послуги написання академічнизх робіт до просування сайтів, що займаються здачею в оренду машин. Написання лендинг-пейджів та блогових статей згідно інструкцій та технічного завдання, а також стандартів якості контенту.

Content Creator

Freelance

Реклама / Маркетинг / PR-услуги

7 месяцев

07.2021 - 02.2022

Створював разноманітний контент на різні тематики для SEO просування.

Учился в 1 заведении

Державний професійно-технічний навчальний заклад "Київське вище професійне училище водного транспорту"

Моторист-стерновий

Київ, 2009

Владеет языками

Английский

продвинутый

Украинский

родной

Дополнительная информация

Про мій досвід та як зв'язатись зі мною

Привіт! Радий, що ви розглядаєте мою кандидатуру в якості seo-копірайтера на англомовний ринок. На попередніх місцях роботи я займався написанням seo-оптимізованих лендінг пейджів та блогових статей у таких тематиках як academic writing, igaming, казино, покер та фінанси. Також готовий розвиватись у інших тематиках, застосовуючи свої знання як написати якісний, унікальний та структурований контент БЕЗ використання ШІ-інструментів. Щоб швидко та безпроблемно зв'язатись зі мною, перейдіть, будь ласка одразу по телеграм-посиланню https://t.me/M0N0L0RD . Буду радий з вами обговорити всі деталі!

Віталій

SEO copywriter

Киев

20 000 грн.

34 года

Активно ищет работу

полная занятость, неполная занятость

Характер работы: удаленная работа

Обновлено 1 неделю назад