Работал в 5 компаниях   15 лет 5 месяцев

Автомобильная промышленность и Автобизнес, Транспорт и Логистика, Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

Продавець – консультант відділу продажу

ТОВ «АВТОДИСТРИБ’ЮШН КАРГО ПАРТС»

Автомобильная промышленность и Автобизнес

2 года 6 месяцев

04.2021 - 10.2023

Функціональні обов’язки:Виконання планів продаж;Обробка вхідних дзвінків, консультування клієнтів у питаннях підбору запчастин;Обробка он-лайн замовлень (інтернет магазин, інтернет майданчики, спеціалізовані групи та інше);Робота з каталогами, номенклатурою запчастин;Контроль виконання замовлення на всіх етапах;Робота в Navision.B2B;Пошук нових каналів збуту;Контроль дебіторської заборгованості.

Начальник відділу запасних частин

ТОВ «Транс-Логістик»

Транспорт и Логистика

3 года 2 месяца

02.2018 - 04.2021

Функціональні обов’язки:Контроль стану запасів матеріалів і комплектуючих виробів, оперативне регулювання виробничих запасів на підприємстві, додержання лімітів на відпускання матеріальних ресурсів.участь в роботі складського господарства, вживання заходів щодо підвищення його технічного оснащення, забезпечення зберігання матеріальних ресурсів, що надходять на склад СТО.закупівля запасних частин, витратних матеріалів, комплектуючих відповідно до заявок менеджерів СТО та техвідділу виходячи з принципу мінімізації витрат і належної якості.Керування працівниками складу, інвентаризація товару на складі.Оформлення документів на відправку товару по браку, та правомірність пред`явлення претензій клієнтами щодо браку товару.заходи по рекламаціям – претензіям, що пред’являються покупцями до підприємства у зв’язку із невідповідністю якості або кількості товару що постачається за умовами договору, оформлення документів на товар неналежної якості (акти рекламацій, акти технічного стану, акти дослідження).моніторинг процесів товарообігу і документообігу по роботі з товаром неналежної якості.документальний облік витрат понесених при виконанні завдань.моніторинг цін на нові та б/в запасні частини у постачальників;постійний контроль запасів та поповнення складу запасних частинВнесення даних до бази 1С, оформлення річних звітів.

Фахівець відділу запасних частин

ТОВ «Транс-Логістик»

Транспорт и Логистика

1 год 3 месяца

11.2016 - 02.2018

Функціональні обов’язки:замовлення запасних частин у постачальників;моніторинг цін на нові та б/в запасні частини у постачальників;постійний контроль запасів та поповнення складу запасних частин;складання рахунків для попередньої оцінки вартості ремонту транспортних засобів;розрахунок клієнтів за надані послуги;зворотній зв’язок з клієнтами;надання інформації техвідділу щодо вартості запасних частин; Внесення даних до бази 1С.

Фахівець грузового відділу

INTER CARS UKRAINE

Автомобильная промышленность и Автобизнес

3 месяца

08.2016 - 11.2016

Функціональні обов’язки:Підбір і продаж вантажних запчастин, супровід, виписка необхідних документів, контроль дебіторської заборгованості, звітність з продажу.

Офіс-менеджер, оператор ПК - 1С

ТОВ "Сіті-Сервіс"

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

8 лет 1 месяц

06.2008 - 07.2016

Функціональні обов’язки:Прийом і обробка заявок, внесення даних в базу 1С, ведення звітності, розподіл заявок і маршрутів, телефонне супровід водіїв, контроль приходу товару, контроль дебіторської та кредиторської заборгованості, замовлення товару, укладання договорів з постачальниками.

Ключевая информация

Впевнений користувач ПК (Internet, MS Office, 1С, Navision.B2B, месенджери, Skype, електронна пошта і т.д)Знання товарної бази взаємозамінності запасних частин, технологічного процесу різних схем роботи (повернення, переміщення товару та ін.). Вміння працювати з довідковою технічною літературою. Знання програм по підбору автозапчастин різних каталогів. Знання будови вантажних та легкових автомобілів. Досвід підбору запчастин до вантажних автомобілів іноземного виробництва.Знання налаштування локальних мереж, встановлення та налаштування програмного забезпечення.Наявність водійського посвідчення категорії В., власне авто.

Курсы, тренинги, сертификаты

ZF Aftermarket Technical Seminar

Бровары, 2021

«Оригінальні запчастини ZF та їх використання в підвісці, трансмісії та рульовому управлінні автомобілів»

ZF Aftermarket Technical Seminar

Бровары, 2021

Вступний курс для авторизованих магазинів»

EMMERRE SRL

Киев, 2018

Ознайомлення з продукцією EMMERRE SRL , її найсучаснішим обладнанням для виробництва та контролю якості, омологацією, параметрами та технічними характеристиками запасних частин, що відповідають вимогам європейських стандартів»

Дополнительная информация

Свой раздел

Чесність, відповідальність, уважність до деталей, дисциплінованість, пунктуальність, комунікабельність, здатність швидко навчатися, вміння працювати на результат.

Андрій

спеціаліст з підбору автозапчастин ( віддалено)

Бровары

20 000 грн.

38 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Характер работы: удаленная работа

Обновлено 1 месяц назад