Работал в 1 компании   2 года 2 месяца

АПК (Агропромышленный комплекс)

Агроном

СФГ

АПК (Агропромышленный комплекс)

2 года 1 месяц

04.2022 - 05.2024

ДОСВІД РОБОТИ

Селянське Фермерське Господарство

Працював на посаді агронома в селянському фемерському господарстві, де старанно виконував поручення та пропонував альтернативні рішення. Господарство в 2023 році в навчальних цілях надало мені 10 гектарів, де я виростив соняшник із мінімальними затратами та високою врожайністю. Наразі я вирощую там пшеницю озиму. Також маю досвід у вирощуванні часнику та цукрової кукурудзи. Набув навичок комунікації із незнайомими людьми та управління персоналом.

ОСВІТА

Національний університет біоресурсів та природокористування (НУБіП України), навчаюся на 3 курсі. Приймаю активну участь у житті університету, маю досвід в організації допомоги сенату студентських організацій. Також писав статті для університету.

У 2021 році закінчив Науковий ліцей "Політ" при Кременчуцькій гуманітарно-технологічній академії, який входить до рейтингу найкращих шкіл України.

НАВЧАЛЬНІ ПРОЄКТИ

Приймав участь у написанні міжнародних статей статей, від університету, на такі теми: Quality, biological value and productivity of sweet pepper of early varieties as the basic of competitives; Comparative charakteristics of the biological value of some fruits; Influence abiotic factors on the formation of a complex of value nutrient of strawberry berries.

ПРОФЕСІЙНІ ДОСЯГНЕННЯ

Зміг повністю налаштувати, підготувати до роботи щойно придбаний комбайн CASE IH6130, передав досвід водіям зернозбиральних машин – комбайнів. Налаштував нову придбану систему автопілот на трактор New Holland, та різні агрегати до нього. Запропонував та розібрався у системі моніторингу полів Crop Monitoring.

УМІННЯ КОРИСТУВАТИСЯ ПРОГРАМАМИ

Володіння Microsoft Word на відмінно, також добре володію Microsoft Excel та Microsoft Powe Point, Microsoft outlook, Microsoft One Drive. Також добре розуміюся на програмах для точного землеробства.

МОВИ

Вільно володію українською мовою, а також вивчаю англійську, знаю на рівні B1

КОНТАКТИ

andreyilyashenko56@gmail.com

+ 38(098)6485859

Андрій

Агроном

Киев

20 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 3 дня назад