Работала в 2 компаниях   4 года 1 месяц

Медиа / СМИ, Образование

Відеоредактор

Unicorn Media

Медиа / СМИ

2 года 5 месяцев

01.2022 - по настоящее время

Відеоредактор на ютюб каналі Unicorn Media. Конкретно на цій посаді мої обов'язки - контроль процесів пост продакшена, надання технічних та креативних правок монтажерам. Саме завдяки цій роботі навчилась відповідальності, контролю роботи, комунікації з всіма учасниками виробництва. Також розбираюсь в ютюбі, налаштуваннях сео, знайома з сервісом vidiq.

Монтажер відео

Київський національний університет культури і мистецтв

Образование

1 год 7 месяцев

06.2020 - 01.2022

Займалась монтажем від простих роликів - шортсів, тік токів, рілс, до більш крупних відео - інтерв'ю, весілля, концерти, тож вмію монтувати навіть багатокамерну зйомку. Цим всім займалась за часів 2020 - 2022 років на роботі у Михайла Поплавського (так-так, це я знімала та монтувала йому ті самі смішні тік токи) Монтую в Adobe Premiere, також знаю Da Vinchi, але прем'єр люблю більше :)

Училась в 1 заведении

Київський національний університет культури і мистецтв

Кіно і телебачення, спеціальність режисер кіно і телебачення

Київ, 2020

Владеет языками

Английский

средний

Дополнительная информация

Особисті якості

В ще доковідні часи займалась інстаграмами деяких салонів. Можу працювати як smm або дірект-менеджер. Можу себе назвати "впевненим користувачем" інстаграму, полюбляю, коли деякі бренди ведуть цікаву та креативну комунікацію.

Окрім того досвіду який маю, я не проти знайомитись і вчитись чомусь новому. Відкрита до нових можливостей. Мене дуже цікавіть культура, мистецтво, в цілому ці сфери. Слідкую за трендами, інфо-поводами в українському шоу-бізнесі, "відстрелюю" якщо можна так сказати меми, розуміюсь на якості, стилі. Буду рада новій співпраці!

Юлія

Монтажер відео, редактор, smm

Киев

25 лет

Активно ищет работу

неполная занятость

Характер работы: удаленная работа

Обновлено 3 недели назад