Работал в 6 компаниях   16 лет 11 месяцев

Услуги для населения - другое, Образование

Директор ОСББ

ОСББ Моноліт

Услуги для населения - другое

2 года 7 месяцев

11.2021 - 06.2024

обслуговування багатоповерхового будинку, адміністрування та нагляд за персоналом. Контроль за техничним станом та їх ремонтом мереж будинку ХВП, ГВП, опалення, паркінгу, офісів, пожежної системи. Подача звітів у "Київводоканал", ДТЕК, "Київтеплоенерго". Ремонти на домі та контроль за їх виконанням та інше.

Адміністратор ОСББ

ОСББ Срібна вежа

Услуги для населения - другое

2 года 3 месяца

09.2019 - 12.2021

Адміністрування 27 поверхового 2-х секційного будинку з дворівневим підземним паркінгом,басейном та офісами. Адміністрування персоналу: пошук, співбесіди, навчання та нагляд за персоналом. 14 співробітників електрик, сантехнік, прибиральниці, консьержі. Контроль за технічним станом: 6 ліфтів OTIS, електромереж будинку, ХВП - 2 зони, опалення з власним ІТП, паркінгу з автоматичними воротами, офісів. Взаїмодія з інспекторами Київтеплоенерго, водоканалу, пожежниками, DETEK Київські Електромережі та інші. Нагляд за веденням ремонтних робіт. Придбання матеріалів та запчастин для обслуговування обладнення. Робота оператором системи контролю доступу (СКД) U-Prox IP - видача та блокування брелоків мешканцям, що містить також токени для смартфонів (QR code). Робота оператором системи відеонагляду на основі Dahua/SmartPSS- 25 камер відеонагляду. Робота на компьютері: MS Word, MS Excel, Internet, E-mail. Подача різноманітних звітів.

Зам.директора з господарської частини

ЗОШ № 4

Образование

1 год

01.2017 - 01.2018

- Вів контроль за приладами електроенергії, тепла та води, і здавав звітність.- Слідкував за справністю роботи тепломереж, електрообладнання, вентиляцією, водопостачання та каналізації.-Здійснював контроль за роботою техперсоналу (прибиральниці приміщень, двірники, кухарі, сторожа, робітники).

Управляючий за спортивними спорудами

університеті СНАУ м.Суми

Образование

1 год 3 месяца

10.2015 - 01.2017

обслуговування спортивних майданчиків, стадіону, тенісних кортів, тренажерного залу, сауни, спортзалу.

Директор ЖКГ

ЖКГ ОСК "СОЮЗ"

Услуги для населения - другое

2 года 6 месяцев

04.2013 - 10.2015

• Виконував до проектну роботу по ремонту будинків: підготовку тендерів, маркетингові заходи з придбанням матеріалів, планування проектів і коштів, підбирав проектні матеріали, контролював строки виконання календарних планів.• Виконував організаційну роботу: забезпечував фінансовими ресурсами, виконував підбір персоналу та його роботу, укладав договори з підрядчиками, формував завдання для співробітників, приймав рішення всіх проблемних ситуацій у роботі, здійснював контроль за звітністю і коштами.Досягнення:- Зекономив ресурси підприємства при виконані робіт понад 100тис.грн. на рік.- організував переведення всієї звітної документації в електронний вигляд для повного доступу мешканців 24 будинків по витратам коштів по кожному будинку через інтернет,- скоротив витрати підприємства на 120тис.грн. на рік і підвищив прибутковість підприємства ,- підготовив документи на перехід бухгалтерії підприємства до зпрощеної системи оподаткування без ПДВ,- налаштував оптимальну роботу з підрядними організаціями.

Голова правління ОСББ

ОСББ "Рубін"

Услуги для населения - другое

9 лет 9 месяцев

01.2006 - 10.2015

Контролював роботу техничного персоналу: двірника, сантехніка, електрика. Здавав звітність показників лічильників на домі: по воді, електричеству, теплу. Контролював виконання поточних ремонтів на домі, у під'їздах, техничного поверху, кровлі, підвалі, офісів. Працював з боржниками.

Ключевая информация

MS Excel, MS Word, Користувач ПК, Користувач Internet, Email, Робота з оргтехнікою

Вмію розробляти стратегічне планувння компанії та прідприємства. Оперативне керування всіма підрозділами. Координація запланованих робіт та контроль за їх виконуванням. Управління та контроль за фінансовими потоками підприємства. Маю досвід організаційної роботи на громадських засадах. Упрвління персоналом. Керував підприємствами з 1992 г.

Учился в 1 заведении

Карельський Державний Педагогічний Інститут

Фізичне виховання

Петрозаводськ, 1981

Владеет языками

Французский

базовый

Русский

свободно

Украинский

свободно

Курсы, тренинги, сертификаты

ТОВ "Навчально-виробничий комплекс",

Київ, 2021

 2 тижні, витяг з протоколу №678-21 про здачу Правил охорони праці під час експлуатації тепломеханічного обладнення.

Дополнительная информация

Особисті якості

Особисті якості:

- комунікабельність,

- стійкість в стресових ситуаціях,

- відповідальність,

- наполегливість,

- пунктуальність.

Водійське посвідчення

Маю водійські права категорії «В» та власний автомобіль (водійській стаж 31 рік).

Захоплення та інтереси

Захоплення та інтереси:

- Займаюсь футболом, грав за команду ветеранів м. Алчевська.

- Люблю грати на гітарі.

- Шкідливих звичок не маю.

Геннадий

Керуючий будинком ОСББ, ЖКГ, директор обслуговуючої компанії

Киев

Печерский район, Подольский район, Святошинский район, Соломенский район, Шевченковский район

30 000 грн.

64 года

полная занятость

Обновлено 1 месяц назад