Работал в 1 компании   5 лет 10 месяцев

Финансовые услуги

Банківська сфера

Банк

Финансовые услуги

5 лет 9 месяцев

01.1995 - 10.2000

Ключевая информация

Самостійність

Ефективність

Відповідальність

Стресостійкість

Швидка здатність до навчання

Націленість на результат

Гнучкість мислення

Владеет языками

Английский

базовый

Немецкий

средний

Дополнительная информация

Про себе

Шукаю роботу у сфері фінансів, економіки, адміністративної, управлінської діяльності або на стику. Також можу бути помічником керівника, власника, а також фахівцем з HR / підбору персоналу.

У зв'язку з війною шукаю роботу в Києві з переїздом із Харкова. Робота цікавить разом із можливістю бронювання від служби в ЗСУ.

Освіта - Харківський державний університет, спеціальність «Фінанси і кредит».

Основна трудова діяльність:

  • Багаторічний досвід у банківській та страховій сфері, робота з фінансовими установами - керівні посади. Створення та побудова з нуля невеликих фінансових і суміжних бізнесів. Досвід керівництва невеликим колективом та успішної взаємодії з власником, контрагентами та клієнтами.
  • Досвід власного малого бізнесу - консалтингова фірма та суміжні напрямки.
  • Робота з кадрами - підбір персоналу, побудова управлінської структури.
  • Часткове виконання функцій фінансового директора та заступника з економіки.
  • Постійний контакт із власниками та керівництвом підприємств. Вибудовування системи внутрішньої звітності, участь в управлінських, економічних і кадрових рішеннях. Виявлення слабких місць бізнесу, збільшення ККД і ефективності роботи підприємств, кризовий менеджмент.
  • Управлінська звітність, різна аналітика, участь у розробці нових видів діяльності, АХД клієнтів різних сфер діяльності малого та середнього бізнесу.

Добрі аналітичні здібності, швидка здатність до навчання, нестандартне мислення, ініціативність, багатозадачність, успішна робота в команді. Стійкість до стресу, психологічна гнучкість, вміння працювати на результат. Уміння зберігати секрети і дотримуватися ділової етики. Водійські права категорії В.

Гарне володіння комп'ютером, вміння писати грамотні тексти на багато тем, навички пошуку та використання різної інформації з інтернету. Наразі в процесі вивчення німецької мови (рівень В1) та англійської мови (А1). Російська мова - рідна, українська - добре володіння.

52 роки, м.Харків, одружений, 2 дітей.

Олексій

Фінанси, економіка, помічник керівника (менеджмент HR економічні питання)

Киев

52 года

Активно ищет работу

полная занятость

Характер работы: удаленная работа, в офисе/на месте

Обновлено 4 дня назад