Работала в 1 компании   17 лет

Услуги для населения - другое

Уборка квартир глажка белья

Бойченко

Услуги для населения - другое

16 лет 11 месяцев

06.2007 - 05.2024

Ви любите порядок, затишок, чистоту, комфорт у вашому домі?Але немає часу всім цим займатися :Замовте прибирання у спеціаліста!Працюю вихідні в т.ч.Досвід роботи 15 років!Прибирання квартир, будинків, дач, котеджів.Проста , генеральна ,Разова чи постійної основі.Мийка вікон .Що входить у послуги:- Миття вікон з двох сторін- Знепилювання стель, стін- Вологе прибирання світильників, люстр, бра.- Вологе прибирання меблів (полірування)- Сухе чищення пилососом (м'які меблі, килимове покриття)- Вологе прибирання дверних блоків, натирання поліроллю.- Миття кухонного гарнітура, побутової техніки від жирових відкладень- Сан.вузли: вологе прибирання стель, миття стін від стелі до підлоги,- миття сантехніки та підведення до неї, натирання дзеркал та змішувачів- Вологе прибирання підлоги (видалення стійких забруднень)- Складання та винесення сміття.ЩО ще можу зробити:-Помити балкон Помити балконне скління.-Знепилити стіни і стелю.-Постирати і погладити штори.-Погладити білизну.-Помити всередині шаф.-Працюю з вашою побутовою хімією та інвентарем.Будь-яке прибирання квартир вимагає підготовки — попередньої розмови із замовником. Необхідно оцінити фронт роботиТелефонуйте!

Пропоную професійні послуги прасування білизни:– На вашій території.- Вашою праскою.- досвід роботи 15 роківЩо можу погладити? - Постільна білизна-Домашній текстиль- Дитячий одяг- Одяг для дорослих- Сорочки (жіночі, чоловічі)- Штани, джинси.- Працюю з VIP гардеропом- За бажанням клієнта консультую:- як доглядати одяг,- як прати брендові речі,- Яка побутова хімія потрібна для прання.- як їй скористатися.- Яка побутова техніка вигідніша.- як їй правильно користуватися- НАВЧАННЯ ВАШОГО ПЕРСОНАЛУ.Працюю якісно та швидко!Без вихідних. 200 гр /година.Прийняли рішення ?Зателефонуйте нам зараз і до васприїдуть вже завтра!

Ключевая информация

Качественная уборка квартир . Глажка белья . Упаковка своего продукта как ремесленник Продвижение продукта в соцсетях . Ведение переговоры . Маркетинг, продажи , работа с клиентами 32 года . Массаж лица , тела спортивный массаж . Питание для здоровья . Отбор людей в команду. Умение видеть в человеке его данные и направления для развития таланта .

Училась в 1 заведении

Одесское училище культуры

Хореография

Одеса, 1992

Бойченко

Уборка квартир

Киев

49 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 1 месяц назад