Работала в 6 компаниях   20 лет 2 месяца

Промышленность и Производство, Фармацевтика, Услуги для населения - другое, Услуги для бизнеса - другое, FMCG

Заступник директора

ТОВ "Гемопласт"

Промышленность и Производство

1 год 3 месяца

05.2023 - 08.2024

Операційна діяльність: планування виробничої програми та контроль її виконання, аналіз відхилень та розробка корегувальних дій. Щоденне керування повсякденними операціями для забезпечення їх безперебійної роботи, вирішення питань що виникають на усіх етапах життєвого циклу продуктів. Виявлення недоліків у процесах та їх коригування. Регламентування процесів, встановлення ключових показників ефективності, цілей та критеріїв результативності.

Укладання договорів, участь в переговорах в тому числі з міжнародними партнерами (постачальники, виробники - OEM, ODM, OBL, дистрибуція, уповноважений представник; аудитори, замовники), оцінка та аудити постачальників сировини та послуг. Побудова, регламентування, контроль виконання, удосконалення процесів. Автоматизація процесів та виробництва. Комерційна діяльність (надання послуг в межах виробничої діяльності, ВТМ, з випробувань, логістики, оцінка доцільності нових проектів).

Спільно з фінменеджерами аналіз фінзвітності, калькуляцій, план-фактів, виконання планів продажів та фінрезультатів окремих проектів. Бюджетування, робота над скороченням витрат у виробництві та накладних витрат. Аналіз роботи з клієнтами різних типів торгівлі (роздріб, retail, інтернет-продажі та інше).

Формування потреби у персоналі, встановлення критеріїв підбору, вибір, навчання. Проведення співбесід. Управління великим колективом (в безпосередньому підпорядкуванні 50, всього на підприємстві біля 500).

Розробка разом з керівництвом та акціонерами стратегічних планів, їх впровадження, моніторинг проектів.

Виконання обов'язків заступника директора з якості, уповноваженого з якості, начальника випробувального центру.

Заступник директора з якості

Гемопласт, ТОВ

Фармацевтика

6 лет 3 месяца

05.2018 - 08.2024

Керівництво службою якості (відділ якості, випробувальний центр (3 лабораторії), відділ технічного контролю, відділ головного технолога, сектор метрології – 40 осіб). Знання стандартів серії ISO (9001, 13485, 14000, 17025, 19011 та ще широкий ряд стандартів вузької спрямованості, технічних регламентів України та Європи, директив Ради ЄС). Робота із нормативними документами. Керування системою контролю якості продукту на всіх етапах виробництва (вхідний контроль сировини, матеріалів та комплектуючих, вихідний контроль готової продукції, експериментальні, періодичні та інші випробування, інспекційні перевірки виконання вимог до технологічних процесів). Управління Випробувальним центром, акредитованим на відповідність ISO 17025. Внутрішні та зовнішні аудити, інспекційні перевірки. Реєстрація продукції, сертифікація продукції та виробництва, акредитація лабораторій, стандартизація та метрологічна простежуваність. Взаємодія з усіма службами підприємства. Робота з претензіями (рекламаціями) від споживачів – аналіз, план дій, розслідування, шляхи вирішення, розробка та контроль виконання КД та ПД.

Ведення переговорів, оцінка та аудити постачальників сировини та послуг. Підбір сировини, комплектуючих, матеріалів. Введення нових продуктів (вивчення ринку, підбір технології, устаткування, сировини, пакування, розробка технологічного процесу, випробування, стандартизація, сертифікація за потреби, серійний запуск, моніторинг). Розробка документації, що регламентує. Надання рекомендацій щодо вдосконалення процесів. Автоматизація процесів, диджиталізація документообігу. Встановлення KPI, OKR.

Керівництво випробувальним центром до складу якого входять такі лабораторії: санітарно-хімічна, лабораторія вхідного та вихідного контролю (функціональні та фізико-механічні випробування), мікробіологічна. Організація та контроль проведення лабораторних досліджень з контролю якості готової продукції та напівфабрикатів, сировини і допоміжних матеріалів, води питної, технологічної, стічної, атмосферного повітря, повітря робочої зони, мікробіологічної чистоти поверхонь, повітря, загальна санітарія. Підбір методик для проведення випробувань, верифікація та валідація, забезпечення дотримання методів контролю, які застосовуються в ході технологічного процесу з метою визначення відповідності їх чинним стандартам та технічним умовам. Організація проведення лабораторних випробувань щодо вдосконалення технології виробництва, пошуку більш економічних та ефективних матеріалів. Здійснення контролю за станом та роботою лабораторного обладнання (технічне обслуговування, повірка, калібрування, метрологічна простежуваність), робочих місць співробітників лабораторії та вжиття заходів щодо усунення недоліків (КД). Виконання досліджень для встановлення причин виникнення браку продукції та розробка рекомендацій щодо їх попередження та усунення (КД,ПД). Надання інформаційної підтримки іншим підрозділам. Організація та контроль чіткого ведення документації та своєчасного оформлення результатів аналізів та досліджень. Планування, координація та контроль роботи ввіреного персоналу (20 осіб). Підготовка центру до акредитації, підтвердження, розширення сфери на відповідність вимогам стандарту ДСТУ ISO/IEC 17025 (центр акредитований з 2005 року).

Робота з ГОСТ, САНПіН, Регламенти, ТУ, МУ, ДСТУ, ISO тощо.

Атестація лабораторії на право проведення атестації робочих місць. Оцінка робочих місць на відповідність до мікробіологічних, хімічних факторів та тяжкості праці, робота з обласним відділом експертизи праці.

Провідний фахівець з охорони навколишнього середовища

КП Теплопостачання міста Одеси

Услуги для населения - другое

6 лет 10 месяцев

06.2011 - 04.2018

Виконання обов'язків згідно займаної посади (більш ніж 100 об'єктів): складання звітності, розробка екологічних проектів спільно з ліцензійними компаніями, контроль обігу відходів, оцінка стану та відповідності місць їх накопичення та зберігання, організація вивозу та передачі на утилізацію. Юридичне супроводження всіх екологічних питань. Підготовка переліку документів для проведення тендерних закупівель послуг, їх аналіз для прийняття рішень.

Провідний фахівець з екологічного аудиту

ТОВ Енергозберігаюча сервісна компанія

Услуги для бизнеса - другое

2 года

06.2009 - 06.2011

Екологічний аудит, екологічна експертиза, розробка проектів з інвентаризації відходів та зелених насаджень, супровід підприємств з екологічних питань. Підбір комплексних рішень направлених на збереження усіх видів ресурсів спільно з енергоаудиторами. Керівництво проектами. Формування бази потенційних клієнтів, переговори, продаж послуг, презентації, оформлення договірних відносин. Юридичний супровід щодо екологічного законодавства.

Інженер з охорони навколишнього середовища

Гемопласт, ТОВ

Фармацевтика

4 года 6 месяцев

11.2004 - 05.2009

Ведення обліку відходів, лабораторний контроль за викидами, якістю води питної та стічної. Підбір розробників дозвільної документації та організація відповідних робіт. Договірні відносини з переробниками відходів. Отримання дозволів, формування звітності, розрахунок та подання податкового збору. Робота у складі лабораторії: проведення відбирання проб, хімічних, фізико-хімічних, функціональних, радіологічних та дозиметричних випробувань. Участь у формуванні документації для акредитації лабораторій (ISO 17025).

Переведення до відділу якості. Проведення внутрішніх аудитів, робота з документацією за системою якості, претензійна робота (ISO 9001, ISO 13485, CE). Сертифікація продукції та виробництв.

Інженер хімік

ТОВ ПТК Шабо

FMCG

4 месяца

07.2004 - 11.2004

Виконання хімічних і мікробіологічних випробувань з встановлення якісних характеристик виноматеріалів, готових вин та санітарних умов виробництва. Участь у дегустаціях.

Ключевая информация

  • Постійне навчання та розвиток професійних навичок
  • Управління часом та вміння працювати з високим навантаженням
  • Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
  • Вміння знаходити рішення при виникненні відхилень у процесах
  • Високі комунікативні навички

Училась в 1 заведении

Одеська державна академія холоду

Теплофізика/охорона навколишнього середовища

Одеса, 2004

Владеет языками

Английский

средний

Русский

свободно

Украинский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Курсы, тренинги, сертификаты

Lean Institute Ukraine, «Lean Management»

Онлайн, Київ , 2020

«Система управління фінансами для бізнесу від ГК «Інталєв»

Онлайн, Київ, 2020

Освітня платформа LABA Курс: побудова бізнес-процесів

Онлайн, Київ, 2020

Prometheus FIN101. Основи фінансів та інвестицій

Онлайн, Київ, 2020

IKMJ, Краків. Внутрішній аудитор. Уповноважений з якості для виробників медичних виробів згідно ISO 13485:2016

Краків , 2019

ДП "Київоблстандартметрологія" Організація роботи виробничої лабораторії, внутрішній аудитор згідно ДСТУ ISO 19011:2018

Київ, 2019

НКЦ "Евроакадемия". Внутрішній аудит та методи забезпечення якості в лабораторії згідно вимог ДСТУ ISO 17025:2017

Київ, 2018

Курси - спеціалісти екологічної безпеки

Одеса, 2005

Дополнительная информация

Особисті якості

Цілеспрямована, добропорядна, відповідальна, комунікабельна, легко та швидко засвоюю нову інформацію. Здатна працювати в режимі багатозадачності та обробляти великі масиви інформації. Аналітичні здібності, лідерські якості. Постійно навчаюсь та розвиваюсь, виявляю цікавість до нового та прогресивного. Вміння приймати рішення та нести відповідальність.

Водійське посвідчення

Маю водійське посвідчення, водіння ТЗ категорії В, авто не маю.

Свій розділ

Розглядаю пропозиції з інших регіонів. Бажаний рівень доходу від 50000 грн залежно від запропонованого функціоналу та рівня напруженості. Потребую компенсації житла у випадку релокації.

Комп'ютерні навички

Впевнений користувач пакету MS Office (Word, Exсel, PowerPoint, Outlook, Visio, Project).

Робота з електронними таблицями, цифровими календарями та інструментами для відеоконференцій.

1С:Підприємство, BPMN.

Ірина

Операційний директор, директор з якості, виконавчий директор

Белгород-Днестровский

Готов переехать: Киев, Львов, Одесса, Винница

46 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 3 часа назад