Работала в 3 компаниях 1 год 2 месяца
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы, FMCG
Бариста
Цар Хліб, Кав'ярня - пекарня
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
8 месяцев
06.2023 - 02.2024
• Приготування кави та інших напоїв
• Обслуговування клієнтів
• Підтримка чистоти робочої зони
• Замовлення та контроль запасів
• Ведення касових операцій
• Дотримання стандартів приготування напоїв
• Підтримання якості продукції
• Оновлення меню
• Навчання нових співробітників
• Підтримка позитивної атмосфери
• Оновлення меню
• Оновлення меню
• Обслуговування клієнтів
• Підтримка чистоти робочої зони
• Замовлення та контроль запасів
• Ведення касових операцій
• Дотримання стандартів приготування напоїв
• Підтримання якості продукції
• Оновлення меню
• Навчання нових співробітників
• Підтримка позитивної атмосфери
• Оновлення меню
• Оновлення меню
Офіціант
ГОСТ Бар
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
4 месяца
01.2023 - 05.2023
• Прийом замовлень
• Обслуговування гостей
• Подача страв та напоїв
• Розрахунок з клієнтами
• Підтримка чистоти в залі
• Консультування по меню
• Ведення звітності
• Допомога у приготуванні столів
• Участь в організації заходів
• Дотримання санітарних норм
• Обслуговування гостей
• Подача страв та напоїв
• Розрахунок з клієнтами
• Підтримка чистоти в залі
• Консультування по меню
• Ведення звітності
• Допомога у приготуванні столів
• Участь в організації заходів
• Дотримання санітарних норм
Бармен бариста
Happy Place
FMCG
2 месяца
03.2023 - 05.2023
• Приготування кавових напоїв та коктейлів
• Обслуговування відвідувачів кафе або бару
• Підтримання чистоти та порядку в робочій зоні
• Знання асортименту напоїв та вміння рекомендувати їх клієнтам
• Підготовка та сервіровка напоїв згідно зі стандартами
• Участь у розробці нових меню та напоїв
• Контроль за якістю продукції та дотриманням санітарних норм
• Організація роботи бару
• Навчання нових працівників
• Ведення касових операцій та обліку продажів
• Обслуговування відвідувачів кафе або бару
• Підтримання чистоти та порядку в робочій зоні
• Знання асортименту напоїв та вміння рекомендувати їх клієнтам
• Підготовка та сервіровка напоїв згідно зі стандартами
• Участь у розробці нових меню та напоїв
• Контроль за якістю продукції та дотриманням санітарних норм
• Організація роботи бару
• Навчання нових працівників
• Ведення касових операцій та обліку продажів
Ключевая информация
• Комунікативні навички
• Організаційні здібності
• Вміння працювати в мультизадачному режимі
• Організаційні здібності
• Вміння працювати в мультизадачному режимі
Каріна
Каріна
Адміністратор
Ивано-Франковск
полная занятость
Обновлено 3 месяца назад