Работала в 5 компаниях   21 год 2 месяца

Банки, Государственный сектор

Головний фахівець відділу супроводження господарських об’єктів нерухомого майна

АБ "УКГАЗБАНК"

Банки

10 лет 6 месяцев

12.2013 - по настоящее время

Функціональні обов’язки:-Підготовка документації для оформлення договорів оренди/користування земельними ділянками в м. Києві та Київській області та контроль за їх укладанням, проведення державної реєстрації, контроль за своєчасним внесенням змін, продовженням терміну дії зазначених договорів; -оформлення документації із землеустрою на нерухоме майно;-отримання нормативних грошових оцінок земельних ділянок;-оформлення, відповідно до вимог чинного законодавства, у т.ч. переоформлення, скасування та продовження строку дії дозвільної документації на розміщення об’єктів зовнішньої реклами у м. Києві та Київській області. Взаємодія з підприємствами, установами, організаціями з питань оформлення дозвільної документації на розміщення об’єктів зовнішньої реклами, укладення договорів щодо користування місцем для розміщення зовнішньої реклами;-підготовка, укладення, внесення змін, припинення дії договорів оренди нерухомого майна/об’єктів комерційної нерухомості. -підбір/пошук об’єктів комерційної нерухомості/нерухомого майна для створення/переміщення відділень/дирекції/точок продажів. -участь у формуванні бюджету щодо витрат на оренду об’єктів комерційної нерухомості, витрат на оренду приміщень під розміщення програмно-технічного комплексу самообслуговування, на отримання дозволів та ліцензій, на експертні послуги, на місця для розміщення зовнішньої реклами відділень банку та ін. статті;-заведення рахунків та комунальних платежів на оплату засобами електронного документообігу.

провідний спеціаліст

Державна служба України з питань захисту персональних даних

Государственный сектор

2 месяца

09.2013 - 11.2013

Функціональні обов’язки: -реєстрація бази персональних даних та ведення Державного реєстру баз персональних даних, надання витягів; -створення Державного реєстру баз персональних даних; -розгляд пропозицій, запитів, звернень, вимог та скарг фізичних та юридичних осіб, органів, у межах компетенції; -видача документів встановленого зразка про реєстрацію баз персональних даних у Державному реєстрі баз персональних даних.

Державний виконавець

відділ державної виконавчої служби Деснянського районного управління юстиції у м. Києві

Государственный сектор

2 года 10 месяцев

10.2010 - 08.2013

Функціональні обов’язки: -здійснення заходів примусового виконання рішень;-розшук боржника та його майна;-стягнення штрафів за порушення правил дорожнього руху;-стягнення аліментів, заробітної плати, пенсії та інших соціальних виплат;-виселення;-вселення;-стягнення заборгованості з фізичних та юридичних осіб;-різноманітні зобов’язання;-звернення стягнень на різноманітне майно;-реєстрація виконавчих документів та фіксування проведених державним виконавцем виконавчих дій здійснюється в Автоматизованій системі виконавчого провадження.

Секретар судового засідання

Оболонський районний суд міста Києва

Государственный сектор

7 лет 4 месяца

06.2003 - 10.2010

Функціональні обов’язки: -здійснення судових викликів та повідомлень в справах, які знаходяться у провадженні судді, оформлення заявок до органів внутрішніх справ, адміністрації місць попереднього ув'язнення про доставку до суду затриманих та підсудних осіб, підготовка копій відповідних судових рішень; -здійснення оформлення та розміщення списків справ, призначених до розгляду;-фіксування судового засідання технічними засобами згідно з Інструкцією про порядок фіксування судового процесу технічними засобами;-ведення журналу судового засідання та протоколу судового засідання;-виготовлення копій судових рішень у справах, які знаходяться в провадженні судді;-здійснення заходів щодо вручення копії вироку засудженому або виправданому відповідно до вимог Кримінально-процесуального кодексу України; -здійснення заходів щодо дачі підсудним або засудженим підписки про невиїзд. -підготовка виконавчих листів у справах, за якими передбачено негайне виконання. -оформлення матеріали судових справ і здійснює передачу справ до канцелярії суду;

Діловод

Оболонський районний суд міста Києва

Государственный сектор

1 месяц

05.2003 - 06.2003

Училась в 1 заведении

Державний вищий навчальний заклад "Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана"

право

Київ, 2007

Владеет языками

Английский

базовый

Русский

свободно

Украинский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Курсы, тренинги, сертификаты

Тренінг «земельні відносини - 2014», Консалтингова компанія «КОРТЕКС»

Київ, 2014

Дополнительная информация

Водійське посвідчення

категорія В

Юлія

Помічник керівника

Киев

27 000 грн.

41 год

Активно ищет работу

полная занятость

Характер работы: гибридная

Обновлено 2 дня назад