Работала в 7 компаниях   20 лет 7 месяцев

Государственный сектор, Юридические услуги

начальник організаційно-правового відділу сільської ради

ОТГ

Государственный сектор

3 года 4 месяца

03.2021 - по настоящее время

Успішна організація заходів різного характеру, в тому числі наради, круглі столи, розважальні та інші заходи

В безпосередньому підпорядуванні 5 осіб, та загальному більше 30 осіб

Стресостійка, розважлива, серьозна, цілеспрямована, готова ставити для себе високі цілі та успішно їх виконувати

Радник голови з питань юридичного забезпечення

районна рада

Государственный сектор

7 лет

01.2014 - 01.2021

написання позовних заяв, клопотань, успішне предствництво інтересів ради в судах різнох інстанцій, підготовка та ведення пленарних засідань, написання запитів та відповідей на запити, надання розяснень працівникам ради, реєстрація права власності рухомого/нерухомого майна;реєстрація/перереєстрація юридичних/фізичних осіб, установчих документів, внесення змін до них. Ведення преддоговірної робити, підготовка договорів та правовий аналіз їх. Участь у нарадах.

Приватний Підприємець

Приватний підприємець

Юридические услуги

1 год

01.2012 - 01.2013

надання юридичних послуг для фізичних та юридичних осіб, будь якої направленості

юрист

ПП Адвокатське бюро

Юридические услуги

3 года

01.2009 - 01.2012

Складання юридичних документів для клієнтів бюро, консультування з юридичних питань, в основному - робота на стороні банку (клієнта адвокатського бюро), як позивача та відповідача, організація та участь у претензійно-позовній роботі, що здійснюється в рамках примусового стягнення проблемної заборгованості, представлення інтересів банку у процедурах банкрутства та ліквідації боржника/його поручителів (комітетах кредиторів, ліквідаційних комісіях); взаємодія з підприємствами, установами, організаціями будь-якої форми власності, державними органами, нотаріусами, а також іншими юридичними та фізичними особами (арбітражними керуючими/ліквідаторами, виконавчими службами, потенційними покупцями заставного майна/активів боржника, підприємствами, що займаються продажем заставного майна, тобто спеціалізованими торгуючими організаціями).Успішний досвід представлення інтересів замовника в судах різних інстанцій, у тому числі судах загальної юрисдикції, Господарських, Адміністративних тощо)А також складання різних процесуальних документів (позовних заяв, апеляційних, касаційних скарг, клопотань, заяв, пояснень тощо).Величезний досвід роботи з державними виконавчими службами з питань виконання рішень судів.Успішний досвід з реєстрації (перереєстрації, внесення змін до установчих документів та ін.), у тому числі з іноземними інвестиціями.Маю великий досвід роботи з питань банкрутства підприємств, у тому числі складання реєстрів вимог кредиторів, відгуків на вимоги, написання позовних заяв до Господарського суду, а також оскарження рішень суду, подання інтересів клієнтів, стягнення дебіторської заборгованості, а також вирішення поточних питань банкрутів, кредиторів та ін.

радник голови з питань юридичного забезпечення

Районна рада

Государственный сектор

1 год

01.2008 - 01.2009

Підбір нормативних документів для голови, складання та подання позовних заяв, робота з договорами , робота з правоохоронними органами, консультації громадян, а також головиз питань місцевого самоврядування.

старший податковий інспектор-юрист

Податкова інспекція

Государственный сектор

3 года

01.2005 - 01.2008

Представництво інтересів податкової до судів різних інстанцій та інших органів, пов'язаних з податками та зборами, складання позовних заяв, апеляційних та касаційних скарг, пояснень, заяв, клопотань та ін.

старший виконавець

ВДВС

Государственный сектор

2 года

01.2003 - 01.2005

здійснювала заходи, необхідні для своєчасного та у повному обсязі виконання рішення судів, накладення арештів на майно боржників, накладення арештів на кошти та інші цінності боржника та інші повноваження, передбачені Законом України «Про виконавче провадження».

Ключевая информация

Досвідчений користувач Win, Liga, ресурси Internet, Законодавство України, користування електронною поштою,вільне орієнтування у законодавчій базівміння роботи з офісною оргтехнікоюіноземні мови: англійська – початковий рівень, українська, російська – вільно.Уміння грамотно складати юридичні документи, подавати їх у строк. Здатність до формулювання та обґрунтованого доказу своєї точки зору щодо спірних питань.

Училась в 1 заведении

Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого

юстиція

Харків, 2003

Владеет языками

Украинский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Дополнительная информация

Особисті якості

Відмінні організаторські здібності, націленість на результат, комунікабельність, відповідальність, акуратність, вміння працювати в команді, цілеспрямованість, порядність, легко навчаюсь нового

Юлія Георгіївна

Керівник, старший юрист, начальник відділу

Харьков

40 000 грн.

43 года

Активно ищет работу

полная занятость, неполная занятость, проектная работа

Характер работы: удаленная работа, гибридная, в офисе/на месте

Обновлено 4 дня назад