Работал в 1 компании   10 лет 1 месяц

Государственный сектор

Судово-медичний експерт

Київське обласне бюро судово-медичної експертизи, КЗ КОР

Государственный сектор

10 лет

05.2009 - 05.2019

Працював на посаді лікаря судово-медичного експерта, ТВО завідувача відділення та завідувача відділення. За сумісництвом, працював лікарем патологоанатомом КНП "ІЦМЛ", куди у травні 2019 року перейшов на основне місце роботи, на посаду завідувача патологоанатомічного відділення багатопрофільного стаціонару.

Ключевая информация

Продуктивність, уміння розставляти пріоритети, наполегливість, користувач ПК, дисциплінованість, чесність, доброзичливість, гарна пам’ять, висока адаптивність, висока працездатність, саморозвиток, вміння вирішувати нестандартні задачі.

Учился в 1 заведении

НМУ ім. О.О. Богоморльця

Медичний факультет, лікувальна справа

Київ, 2005

Владеет языками

Английский

средний

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Курсы, тренинги, сертификаты

Спеціалізація "терапія"

Київ, 2024

з 17.02.2024 р. по теперішній час проходжу спеціалізацію в НМАПо ім. П.Л. Шупика, на кафедрі "Геріартрії та діабетології", за спеціальністю "Терапія".

Дополнительная информация

Досвід роботи

з 05.2018 по нині (6 років) КНП "Ірпінська Центральна Міська Лікарня", м. Буча. Закінчив НМАПО ім. П.Л. Шупика за спеціальністю судово-медична експертиза ; 2009 рік. Почав працювати судово-медичним експертом у Київському обласному бюро судово-медичної експертизи, був завідувачем Ірпінського міжрайонного відділення; 2015 рік. Закінчив курс спеціалізації по патологічній анатомії, працював за сумісництвом патологоанатомом в Ірпінській міській лікарні; 2019 рік. Звільнився з посади завідувача Ірпінського міжрайонного відділення судово-медичної експертизи Київського обласного бюро судово-медичної експертизи і очолив патологоанатомічне відділення Ірпінської центральної міської лікарні; 2021 рік. Здобув другу вищу освіту, закінчивши юридичний факультет МАУП. 2024 рік. Закінчив факультет публічного управління. 2021-2023 роки. Проходив військову службу за контрактом, приймав участь у бойових діях на сході країни, звільнений з лав ЗСУ за станом здоров’я. 2023 рік. Повернувся до роботи завідувача патологоанатомічного відділення багатопрофільного стаціонару Ірпінської міської лікарні.

Про себе

  • НМУ і. О. О. Богомольця, Медичний факультет, лікувальна справа, Київ, 2005 рік.
  • МАУП, Юридичний факультет.2021 рік, магістратура.
  • МАУП, Публічне управління.2024 рік, магістратура.
  • Водійське посвідчення категорій - А, B, D.
  • 04.10.2021-12.02.2023 р.р., служба в лавах ЗСУ, досвід участі у бойових діях по захисту Батьківщини, звільнений.

Олександр Васильович

Врач

Другие страны

46 лет

Активно ищет работу

полная занятость, неполная занятость, проектная работа

Характер работы: стажировка / практика, удаленная работа, посменная работа, гибридная, в офисе/на месте

Обновлено 5 дней назад