Работала в 5 компаниях   14 лет 11 месяцев

Транспорт и Логистика, Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт, Торговля розничная / Retail, Телекоммуникации / Связь

Менеджер по роботі з клієнтами

Bex Auto

Транспорт и Логистика

9 месяцев

06.2023 - 03.2024

Супроводження клієнта на всіх етапах, від моменту покупки авто на аукціонах закордоном, і до отримання його клієнтом. Розрахунок вартості авто, митних платежів, доставки до клієнта. Робота в CRM-програмі, 1С:Експедитор. Робота з документами, виставлення рахунків на оплату послуг.

Менеджер по роботі з клієнтами

Кіченлайн ТОВ

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

1 год 1 месяц

02.2021 - 03.2022

Робота з мережевими та інтернет-магазинами (напрямок – посуд преміум класу). Спілкування з клієнтами по телефону, формування індивідуальних рекомендованих замовлень за потребами клієнта, а також прийом заявок на відвантаження товару. Робота в 1с: Документообіг та внутрішньої CRM програмі, а також таблицями Excell. Формування замовлень на склад, підготовка супровідних документів, вирішення спорів при прийомі товару у клієнта

Менеджер по роботі з клієнтами, оператор 1С

ПП ВКФ «Альфа-Грант»

Торговля розничная / Retail

2 года

08.2018 - 08.2020

Ведення існуючої бази клієнтів, прийом дзвінків та формування заявок на відвантаження товару. Робота в 1С, виставлення рахунків клієнтам, актів звірки, укладання нових або продовження дії існуючих договорів. Робота з дебіторською заборгованістю.

Оператор розрахункового відділу

ТОВ Мірател

Телекоммуникации / Связь

4 года 9 месяцев

09.2013 - 06.2018

Робота в 1С: рознесення банківської виписки, нарахування абонентської платні, робота з первинною фінансовою документацією. Відслідковування дебіторської заборгованості, формування списків на відключення абонентів. Работа в програмі М.Е.Док, реєстрація податкових накладних та коригувань.

Спеціаліст по роботі з клієнтами

ТОВ "Комстар-Україна"

Телекоммуникации / Связь

5 лет 11 месяцев

11.2006 - 10.2012

Пошук нових клієнтів, укладання та супровід договорів, формування комерційних пропозицій. Робота з фінансовими документами.

Училась в 1 заведении

Одеська національна академія зв'язку ім. О.С. Попова

Телекомунікаційні системи та мережі

Одеса, 2006

Курсы, тренинги, сертификаты

Дизайн інтер'єру

Одеса, 2021

Пройшла 6-ти місячний курс "Дизайн інтер'єру".

Вивчали історію європейських стилів, основи композиції та колористики, основи проєктування, меблі та текстиль в інтер'єрі, сучасні стилі, AutoCAD та 3D Studio Max.


Катерина

Менеджер по роботі з клієнтами

Ивано-Франковск

20 000 грн.

39 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 6 дней назад