Работала в 1 компании   5 месяцев

Образование

Вчитель англійської мови (онлайн)

Englishdom

Образование

4 месяца

10.2023 - 02.2024

Я викладала для дітей та дорослих різного віку, намагалася знайти з ними спільну мову та побудувати хороші стосунки меж викладачем та вчителем. Протягом цієї роботи я покращила свій рівень володіння англійською, комунікативні навички, зрозуміла, що мені приносить задоволення спілкуватися англійською мовою та брати участь в різних дискусіях.

Ключевая информация

комунікаційні навички, вміння ефективно використовувати свій час, здатність активно та безпосередньо працювати в команді, вміння аналізувати деталі, здатність знаходити спільну мову з різними людьми, написання творів та поезій українською та англійськими мовами

Училась в 1 заведении

Лодзький університет

Міжнародні відносини

Лодзь, 2025

Владеет языками

Английский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

IELTS

Польский

средний

Украинский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Дополнительная информация

Свій розділ

Я студентка Лодзького університету. Вивчаю спеціальність Міжнародні відносини англійською мовою, 2 курс, тому вільно розмовляю англійською та непогано спілкуюся польською. Маю сертифікат IELTS C1 про володіння англійською мовою. З дитинства мріяла пов'язати своє життя з професією, яка дозволяла б мені спілкуватися з різними людьми, комунікувати та покращувати рівень англійської не тільки свій, але й інших. В університеті познайомилася з великою кількістю іноземних студентів, з якими спілкувалася англійською мовою, і досі підтримую зв'язок з ними. Також з літнього семестру 2 курса навчаюся у Греції англійською мовою за допомогою програми Erasmus+, адже пройшла всі етапи відбору на відмінно. Я готова працювати та легко знаходжу спільну мову з людьми різного віку та статі. Завжди з відповідальністю ставлюся до роботи, уважна до деталей, пунктуальна, креативна й винахідлива, ніколи не проти навчатися. Ще з шкільних років активно брала участь в олімпіадах ( у тому числі й з англійської мови) та неодноразово займала призові місця в місцевих та обласних турах. 4 місяці офіційно працювала викладачем англійською мови, окрім цього маю за плечима величезний досвід роботи з репетиторами, підготовки до ЗНО, займалася репетиторством з дітьми та дорослими, оскільки маю велику кількість конспектів та книг. Чесно кажучи, дуже сподобалося співпрацювати з різними особами, адже приємно розуміти, що ти допомагаєш дітям та дорослим покращити рівень англійської.

Вікторія

Менеджер по роботі з клієнтами

Дрогобыч

18 лет

Активно ищет работу

полная занятость, неполная занятость

Характер работы: удаленная работа

Обновлено 1 неделю назад