Ключевая информация
контроль якості сировини та готової продукції
обізнанність у haccp
вміння дотримуватись технологічних схем
впевнений користувач пк ( word , powerpoint , excel )
вміння проводити органолептичні , фізико - хімічні дослідження харчової продукції.
володіння методами відбору проб
знання основних вимог до роботи виробничих лабораторій , роботи з хімічними
реактивами
вміння працювати з технічною документацією
навички роботи з лабораторним обладнанням
визначення концентрації іонів водню ( ph ) у рідинах
мікроскопічний контроль
визначення кінематичної в'язкості
визначення вмісту формаліну
визначення продуктивності поживного середовища , що використовується у
виробництві
визначення вмісту амінного азоту
визначення вологи і сухих речовин методом чижової
визначення концентрації редукуючих речовин і загального цукру модифікованим
методом сомоджи - нельсона
визначення густини
забезпечення стерильності пробірок під час перенесення посівного матеріалу з
пробірки
перенесення посівного матеріалу на чашку петрі з метою визначення стерильності
збір проб з ферментера та інокулятора для подальшого аналізу
розмішування посівного матеріалу в пробірках , зберігаючи його стерильність та
вчасна його передача мікробіологу.
перенесення посівного матеріалу на скельця для подальшого аналізу та налаштування
мікроскопа для мікробіолога
підготовка лабораторного посуду та матеріалів до засіву апаратів
підготовка антибіотиків для посівного матеріалу у ферментерах
Учился в 1 заведении
Уманський національний університет садівництва
Харчові технології в процессі
Умань, 2025
Владеет языками
Английский
базовый
Украинский
родной
Курсы, тренинги, сертификаты
курси підвищення кваліфікації
Дополнительная информация
Сімейний стан
Неодружена
Особисті якості
Відповідальність , уважність , здатність швидко навчатися , ввічливість , комунікабельність ,
вміння працювати в команді , стресостійкість , здатність знаходити підхід до людей
Ольга Геннадіївна
Ольга Геннадіївна
Лаборант
Киев
полная занятость
Обновлено 1 месяц назад