Работала в 2 компаниях   1 год 5 месяцев

Образование, Торговля розничная / Retail

Контент менеджер сайту

Освітня платформа, ГО

Образование

1 год 2 месяца

11.2022 - 01.2024

• WordPress
• Figma
• Photoshop
• Копірайтинг
• SMM
Додавала та редагувала контент на сайтах через Wordpress (elementor/html/css), розробляла тематичні фото для сторінки на facebook, прописувала необхідні дані для заповнення, редагувала шаблони.

Контент-менеджер

Квіти

Торговля розничная / Retail

1 год 2 месяца

09.2022 - 11.2023

Розробляла контент-план, фотографувала та знімала відео, редагувала, публікувала дописи та сторіс, відповідала на коментарі та повідомлення, оформляла замовлення та передавала їх на виконання, вела статистику продажів.

Ключевая информация

• Контент-менеджмент
• Інтернет-продажі
• Креативне мислення
• Швидкий набір тексту

Владеет языками

Английский

средний

Немецкий

средний

Русский

свободно

Украинский

родной

Дополнительная информация

Про себе

Привіт, я Маргарита, рада нашому знайомству та сподіваюсь на співпрацю у майбутньому. Моя профільна спеціальність це "Комп’ютерна графіка та дизайн", окрім цього я освоїла також інші напрямки, такі як: smm та копірайтинг. Добре розуміюсь на алгоритмах Instagram, більше року працювала контент-менеджером. Маю навички створення гарного візуалу та контент-плану. Заповнення сторінок/сайтів контентом, при потребі його модернізація, знайду для вас цікаві ідеї. Добре пишу пости та статті, можу декількома мовами. Навички рерайтингу. Також півроку працювала «фронтендником-контентником», заповнювала сайти контентом на платформі Wordpress, готувала матеріали та шаблони до реалізації. Є досвід у спілкуванні із замовниками, їхнє оформлення та ведення, працювала direct-менеджером. Також можу створити для вас векторні зображення для постів, банери та лого. Я комунікабельна, тому знайду спільну мову з вами та вашими клієнтами. Відповідальна та легкий перфекціоніст, тому завжди виконую роботу від А до Я. Завжди відкрита новому та швидко навчаюся, тому із задоволенням зможу опанувати новий напрям у роботі. Вдячна, якщо Ви дочитали до кінця та сподіваюсь на позитивний відгук)

Маргарита

Адміністратор сайту

Ровно

22 года

Активно ищет работу

полная занятость

Характер работы: удаленная работа

Обновлено 1 неделю назад