Работала в 2 компаниях   1 год 5 месяцев

Телекоммуникации / Связь, Фармацевтика

Менеджер зі збуту

БІНОТЕЛ АЙТІ-СЕРВІС

Телекоммуникации / Связь

5 месяцев

11.2023 - 04.2024

Також пропрацювала близько пів року в айті компанії Binotel на посаді менеджер зі збуту, спеціалізація: підключення срм системи для бізнесу, сигмент В2В продажів. Завдяки такому безцінному досвіду, масштаб моїх вмінь та навичок розширився:- отримала навички роботи з телефонією та додатковий досвід роботи з СRМ системою - навчилася презентувати продукт клієнту через засоби відео зв’язку Google Meet- розвила навички комунікації з клієнтом на рівні «спеціаліст» - «керівник бізнесу»- освоїла вміння спілкуватися з клієнтом через листування - навчилася ефективно комунікувати з іншими відділами компанії, щоб закрити потребу клієнта - а ще, тепер я маю хороший досвід у віддалених холодних продажах : )

Менеджер з продажу

Продаж БАДІВ

Фармацевтика

10 месяцев

10.2022 - 08.2023

Минула посада дала змогу набути наступного:- вміння презентувати продукт- вміння показувати первинну та вторинну вигоду від придбання даного продукту - вміння показувати переваги та цінності продукції- вміння працювати з СРМ - покращення вищеперерахованих Soft-skillsМинула посада дала змогу набути наступного:- вміння презентувати продукт- вміння показувати первинну та вторинну вигоду від придбання даного продукту - вміння показувати переваги та цінності продукції- вміння працювати з СРМ

Дополнительная информация

CV

Вітаю, мене звати Вероніка. Я енергійна, креативна юна дівчина, яка обожнює спілкуватися та знаходить спільну мову будь з ким. Переконана, що для сталого розвитку сучасного бізнесу, у комапнії має бути в запасі менеджер, у якого на висоті Soft-skills.

Саме тому, я і вважаю себе ідеальним кандидатом на дану посаду:

- вміння слухати співрозмовника

- вміння вести переговори, домовлятися, переконувати

- самопрезентація- вміння говорити на публіку, публічні виступи

- навички листування, письмове спілкування

- спритність, винахідливість, креативність

- вміння знаходити і працювати з інформацією

- а ще бажання вчитися і постійно розвиватисявсе вищеперераховане сповна присутнє у моїй особистості.

Несумнівно, досвід роботи є теж вагомим складником для ставлення професійної особистості: до недавнього часу працювала менеджером у компанії, яка спеціалізується продажем біомедичних препаратів на ринку Європи. Досвід роботи - майже рік. Минула посада дала змогу набути наступного:

- вміння презентувати продукт

- вміння показувати первинну та вторинну вигоду від придбання даного продукту

- вміння показувати переваги та цінності продукції- вміння працювати з СРМ

- покращення вищеперерахованих Soft-skills

Також пропрацювала близько пів року в айті компанії Binotel на посаді менеджер зі збуту, спеціалізація: підключення срм системи для бізнесу, сигмент В2В продажів. Завдяки такому безцінному досвіду, масштаб моїх вмінь та навичок розширився:

- отримала навички роботи з телефонією та додатковий досвід роботи з СRМ системою

- навчилася презентувати продукт клієнту через засоби відео зв’язку Google Meet

- розвила навички комунікації з клієнтом на рівні «спеціаліст» - «керівник бізнесу»

- освоїла вміння спілкуватися з клієнтом через листування - навчилася ефективно комунікувати з іншими відділами компанії, щоб закрити потребу клієнта - а ще, тепер я маю хороший досвід у віддалених холодних продажах : )

Додатково про себе:

- вмію користуватися основними програмами MS Excel, MS Word

- швидко вчуся та маю велике бажання завжди розвиватися та рости професійно

- вільно володію українською, російською мовами

Щиро сподіваюсь на Вашу оперативну відповідь, адже ця робота є просто моєю мрією: цікава сфера, масштабна компанія, можливість розвитку: бо продажам немає меж! Одним словом, я дуже зацікавлена і змотивована пройти всі етапи співбесід і дати Вашій компанії неймовірний результат!

Вероніка Іванівна

Менеджер з продажу ДИСТАНЦІЙНО

Ивано-Франковск

15 000 грн.

20 лет

полная занятость

Характер работы: удаленная работа

Обновлено 1 месяц назад