Работал в 2 компаниях   48 лет 2 месяца

Промышленность и Производство

заступник директора виробництва лакофарбових матеріалів

ТОВ ПОЛІХІМ

Промышленность и Производство

15 лет 1 месяц

08.2009 - по настоящее время

Під моїм керівництвом і з моєю безпосередньою участю були розроблені більш 50 найменувань спеціальних лакофарбних матеріалів(ЛФМ) під марками Техноєм, PolyProtect, PolyCem, PolyRem та організовано їх виробництво та реалізація. Можу сприяти в розробці нових ЛФМ за вимогами замовника або за контрольним зразком, Можу надати прописи рецептур найбільш ходових спеціальних ЛФМ на основі алкідних, уретан-алкідних, акрилових, уретанових, уретан-акрилових, епоксидних, полівінілбутиральних полімерів на органічних розчинниках. А також рецептурі деяких водорозбавлюваних ЛФМ. Можу дати консультації щодо виробництва безрозчинних уретанових та полімочевинних ЛФМ. Можу сприяти у розробці лабораторних, разових та тимчасових технологічних регламентів виробництва ЛФМ, технологічних карт з фарбування виробів з прогнозованим строком захисної дії та терміном служби. Можу надати інформацію щодо підбору базових пігментів для забезпечення відповідності кольору каталогам RAL K-7 або іншому. Можу виконувати роботу тільки на видаленні з нетривалими та нечастими виїздами на передбачуване виробництво.

заступник директора з наукової роботи

НДІ магнітних носіїв інформації

Промышленность и Производство

33 года

08.1976 - 08.2009

Керував роботою колективу науковців у кількості 450 осіб всесоюзного інституту магнітних носіїв інформації. Захистив кандидатську дисертацію у сфері застосування водорозчинних полімерів для робочих шарів магнітних стрічок та у галузі захисних шарів спеціальних носіїв запису. Маю близько 40 наукових праць, включаючи 15 винаходів. Маю досвід щодо участі у науково-технічних конференціях та досвід створення нових виробничих ділянок. Досвід наукової роботи понад 25 років, з 1984 року. Брав участь у міжнародних технічних переговорах з багатьма провідними компаніями у сфері виробництва носіїв запису. У період з 1988 по 99 був у складі технічної делегації при поїздці до Великобританії та США

Ключевая информация

Кандидат технических наук. Специалист в області організаціі розроблення нових матеріалів за вимогами замовників. можу обеспечити аналіз рівня якості ЛФМ різних виробників. Можу сприяти в розробці нових ЛФМ за вимогами замовника або за контрольним зразком, Можу надати прописи рецептур найбільш ходових спеціальних ЛФМ на основі алкідних, уретан-алкідних, акрилових, уретанових, уретан-акрилових, епоксидних, полівінілбутиральних полімерів на органічних розчинниках. А також рецептурі деяких водорозбавлюваних ЛФМ. Можу дати консультації щодо виробництва безрозчинних уретанових та полімочевинних ЛФМ. Можу сприяти у розробці лабораторних, разових та тимчасових технологічних регламентів виробництва ЛФМ, технологічних карт з фарбування виробів з прогнозованим строком захисної дії та терміном служби. Можу надати інформацію щодо підбору базових пігментів для забезпечення відповідності кольору каталогам RAL K-7 або іншому. Можу виконувати роботу тільки на видаленні з нетривалими та нечастими виїздами на передбачуване виробництво.

Учился в 2 заведениях

Ленинградский институт киноинженеров

технологический

Ленинград, 1984

Ярославский политехнический институт,

технологический/инженер химик-технолог

Ярославль , 1976

Владеет языками

Английский

ниже среднего

Курсы, тренинги, сертификаты

курсі повішения квалификации

1990

Загальні принципи управління великою науковою установою, включаючи аспекти психологічної сумісності персоналу, технічної оснащеності.

Дополнительная информация

Комп'ютерні навички

у межах стандартного офісного користувача.

Водійське посвідчення

Маю посвідчення водія.

Наукова діяльність

Неодноразово брав участь у науково-технічних конференціях різного рівня. Я є кандидатом технічних наук у галузі колоїдної хімії та полімерних матеріалів, є дипломованим старшим науковим співробітником. Маю опубліковані близько 40 наукових праць, включаючи 15 винаходів. Стаж наукової роботи понад 25 років.

Особисті якості

Є автором двох художніх творів із автобіографічним ухилом. Маю схильність до систематизації наукових даних та деяких історичних артефактів.

Захоплення та інтереси

Захоплююся садівництвом, подорожами різними країнами в рамках відряджень та туристичних поїздок. Відвідав країни Америки (США, Канада), більшість країн Західної Європи, окремі країни Азії та Африки.

Стажування

Проходив стажування на директорських курсах у 90-х роках.

Громадська діяльність

Займав відповідальні пости у політичній системі НДІ магнітних носіїв інформації, ВО "Свема" та міста Шостки.

Військова служба

Проходив службу в рамках військової кафедри інституту та як офіцера запасу при Конотопській дивізії запасу.

Нігмадьянов

хімік-технолог лакофарбового виробництва, науковий керівник в галузі композиційних матеріалів

Киев

70 лет

неполная занятость

Характер работы: удаленная работа

Обновлено 2 месяца назад