Это — визитка кандидата

Пользователь оставил свои контакты и желаемую должность. Вы можете связаться с этим кандидатом самостоятельно и уточнить все интересующие вас детали.

Работала в 2 компаниях   2 года 2 месяца

Другое

Соціальний працівник

Название компании скрыто

Другое

1 год 1 месяц

11.2022 - 12.2023

- реєстрація бенефіціарів в Cobo Collect

- опитування по телефону, запрошення на дистрибуції,

- організація та проведення різних дистрибуцій на місцевих локаціях та у інших містах

- робота з електронними та паперовими формами

- зв’язок та співпраця з локальними властями

- звітність

Дотримування правил внутрішнього розпорядку, правил безпеки та трудової дисципліни. Участь у тренінгах та навчаннях, спрямованих на підвищення кваліфікаційних навичок. Високий рівень у застосуванні методології проведення досліджень, методів відбору респондентів та протоколів інтерв'ю. Певний досвід у організації зустрічей та проведення інтерв'ю в місцях збору даних з вибірковими групами та основними інформантами. Дотримування розроблених керівництвом планів збору інформації з використанням відповідних технічних приладів. Забезпечення безпомилкового введення, зберігання та обробку введеної інформації відповідно до інструкцій. Оцінка та проведення первинного аналізу зібраної інформації. Координування своєї роботи з керівництвом, активна участь в обговоренні планів та результатів роботи та будь яких інших питань. Дотримання інструкцій та вказівок керівника групи, посадових інструкції та кодексу поведінки. Складання звітів про прогрес у реалізації програми та виконання інших завдань за запитом керівника.

Комірник

Название компании скрыто

Другое

1 год 2 месяца

11.2021 - 01.2023

- робота в програмі 1С

- прийом / видача матеріалів

- ведення обліку

- ведення звітної документації

- участь в інвентаризації

Ключевая информация

Досвід роботи з людьми різного віку та соціального статусу. Проведення індивідуальних та групових опитувань. Впевнений користувач ПК, MS Office : Outlook, Word, Excel, PowerPoint, Teams, Office 365, SharePoint, 1С, вміння виконувати поставлені завдання; грамотність мови та письма.

Училась в 1 заведении

Національний транспортний університет

Логістика

Київ, 2027

Дополнительная информация

Особисті якості

Старанність, енергійність, впевненість у собі, активність, відповідальність, оперативність, оптимізм, організованість, комунікабельність, уважність, акуратність, гарний командний гравець, здатна справлятися зі стресом і працювати під тиском часу, без шкідливих звичок.

Анонимный соискатель

Соціальний працівник, Адміністратор, Оператор

Киев

27 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 3 недели назад