Работал в 4 компаниях   9 лет 7 месяцев

Издательства и Полиграфия, Интернет, Реклама / Маркетинг / PR-услуги

Graphic designer

FormatST

Издательства и Полиграфия

2 года 4 месяца

05.2022 - по настоящее время

Дизайн/Редизайн логотиів, фірмових стилів, поліграфічної тасувенірної продукції, зовнішньої та внутрішньої реклами.Безпосереднє виготовлення поліграфічної та сувенірноїпродукції. Робота з клієнтом, тісна співпраця з менеджерами,виробничим відділом, постачальниками розхідних матеріалів.

UI/UX Дизайнер

Freelancer

Интернет

9 месяцев

09.2021 - 06.2022

Аналіз сайтів конкурентів. Дизайн лендингів та сайтів відварфреймів, вайрфремів, UI кітів, до робочого прототипуз працюючими кнопками та анімацією.

Graphic designer

Рекламні агенції

Издательства и Полиграфия

2 года 10 месяцев

03.2019 - 01.2022

Робота з клієнтами. Розробка дизайну поліграфічної, сувенірноїпродукції, зовнішньої та внутрішньої реклами. Тісна співпрацяз виробниками рекламної продукції. Тісна співпраця зпостачальниками матеріалів для виробництва рекламної тасувенірної продукції.

Graphic designer

MAGIC

Реклама / Маркетинг / PR-услуги

4 года

03.2015 - 03.2019

Робота з клієнтами. Розробка дизайну поліграфічної,сувенірної продукції. Дизайн/Редизайн логотипів, фірмовихстилів, створення концепції дизайну принтів для одягу.Тісна співпраця з виробництвом, безпосереднє виробництвополіграфічної та сувенірної продукції.

Ключевая информация

Figma, Adobe Photoshop, Corel Draw, Adobe Acrobat, Adobe Illustrator. Розробка логотипів, фірмових стилів, дизайнів для поліграфічної, сувенірної продукції, зовнішньої та внутрішньої реклами, UI/UX дизайн. Друк/Виготовлення поліграфічної та сувенірної продукції.

Учился в 1 заведении

Государственный университет "Житомирская политехника"

Информаційно-комп'ютерні технології

Житомир, 2006

Владеет языками

Английский

средний

Русский

свободно

Украинский

родной

Курсы, тренинги, сертификаты

IT школа Hillel - Основи Web дизайну

Киев, 2024

Вдосконалив знання щодо збору та аналізу інформації як про замовника,так і про його конкурентів.Навчився краще розуміти тему ЦА та розробив карту клієнта.Навчився продумувати карту сайту, та робити якісні вайрфрейми.Навчився краще працювати зі стилями та UI Kit.Вивчив різні прийоми анімації та прототипування.

Андрій

UI/UX, Graphic Designer

Киев

30 000 грн.

36 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Характер работы: гибридная, в офисе/на месте

Обновлено 3 недели назад