Это — визитка кандидата

Пользователь оставил свои контакты и желаемую должность. Вы можете связаться с этим кандидатом самостоятельно и уточнить все интересующие вас детали.

Работал в 3 компаниях   8 месяцев

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы, Торговля розничная / Retail

Front-end програміст

Caspiy

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 месяц

03.2024 - 04.2024

Розробивши лендінг для парко-отельного комплексу Caspiy, я використовував чистий HTML, CSS та JavaScript, оскільки не було потреби використовувати сторонні фреймворки. Сайт був створений для відображення меню ресторана та надання інформації про послуги та зручності комплексу.
При створенні сайту я зосередився на простоті та зрозумілості для користувачів. Він мав інтуїтивно зрозумілу навігацію, яка дозволяла легко знаходити інформацію про ресторан та його меню.
До сьогоднішнього дня продовжую забезпечувати підтримку сайту, вирішуючи будь-які проблеми та оновлюючи контент за необхідності. Моя мета - забезпечити неперервну роботу сайту та забезпечити, щоб він завжди відображав актуальну інформацію про ресторан та парко-отельний комплекс Caspiy.
Репозіторій - https://github.com/ArturRdix/caspiy_menu
Сайт - http://caspiy.com.ua/

Front-end програміст

Hookah Bar

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 месяц

12.2023 - 01.2024

Розробивши сайт для Hookah Bar, спочатку я приступив до верстки його на чистому HTML, CSS та JavaScript. Він мав статичний вигляд і відображав усю необхідну інформацію про заклад.
Пізніше я переніс цей сайт на React, щоб забезпечити більшу динамічність та інтерактивність. Використовуючи компонентний підхід React, я покращив користувацький досвід та забезпечив більшу ефективність сайту. Крім того, для управління стилями і покращення їх організації, я використовував препроцесор SCSS. Це дозволило мені зберігати стилі в більш структурованому та керованому форматі, що полегшило роботу з ними під час розширення та підтримки проекту.
Наразі продовжую забезпечувати підтримку сайту, вирішуючи будь-які проблеми та оновлюючи контент відповідно до потреб закладу. Я також імплементував можливість оплати на сайті, проте це поки що тестовий режим через невизначеність щодо установки реального платіжного шлюзу.
Стек технологій:

- React

- React Icons

- SCSS

Репозіторій - https://github.com/ArturRdix/hookah_bar

Сайт - https://hookahbar.website/

Frontend-розробник

Monika Lingerie

Торговля розничная / Retail

3 месяца

04.2020 - 07.2020

Розробляв інтернет-магазин для сайту нижньої білизни. Команда складалась з трьох чоловік: Дизайнер, frontend-програміст, backend- програміст.Я був відповідальний за розробку frontend частини сайту.

Мій стек технологій:

- React

- React Router DOM

- React Paginatin

- React Icons

- MobX

Репозіторій - https://github.com/ArturRdix/lingerie-store-app

Ключевая информация

- JavaScript

- TypeScript

- HTML/CSS

- SASS/SCSS

- Bootstarp

- React

- React Router

- React Icons

- MobX

Учился в 1 заведении

ПЛІТ

Розробка програмного забезпечення

Попасна, 2020

Артур

Front End Developer

Пятихатки

Готов переехать: Желтые Воды

15 000 грн.

25 лет

полная занятость

Обновлено 5 месяцев назад