Работала в 2 компаниях   1 год 9 месяцев

Негосударственные организации / NGO

фахівець з розвитку організації

Чернігівська міська організація ТЧХУ

Негосударственные организации / NGO

1 год 8 месяцев

08.2022 - 04.2024

Володіння Excel, Word, PowerPoint ( 18.07- 06.09 успішно завершила курс « Основи роботи з Microsoft 365)Володіння англійською мовою ( читання та перекладання з словником)Завдяки своїй відповідальності та наполегливій праці маю сертифікати, подяки та грамоти-подяки. Також маю досвід участі у тренінгах та проведення тренінгів, а саме:Інструктор з навчання населення навичкам надання першої допомоги (сертифікат інструктора з 13 серпня 2022р.) навчання навичкам ПД пройшли понад 1000 чоловік. Тренінг з Першої психологічної допомоги;Тренінг «Основи управління безпекою;Психологічний тренінг «Допомога допомогаючим»;Тренінг з фандрейзингу «Мобілізація ресурсів».

фахівець з розвитку організації

Чернігівська міська організація Товариства Червоного Хреста України

Негосударственные организации / NGO

1 год 8 месяцев

08.2022 - 04.2024

Написання успішного грантового проекту "Тренінговий простір"; підготовка та ведення документообігу та звітності по закупівлям відповідноприйнятим нормам організації; організація рекраційних заходів для волонтерів з елементами розвантаження, проведення майстер класів та тренінгів з навчанна навичкам першої допомоги (більше 1000 осіб за 3 місяці), підготовка та організація тренінгів та навчань для співробітників та волонтерів

Ключевая информация

Найперше це -- спілкування з людьми, комунікативні навички. Фасилітування тренінгів з навчання навичкам Першої допомоги;Підготовка та ведення звітності щодо роботи організації;Участь у розробці форм для звітності;Відповідне документальне оформлення закупівельних операцій з подальшим завантаженням в Share Point Office 365;Вільне володіння українською мовою;Володіння Excel, Word, PowerPoint ( 18.07- 06.09 успішно завершила курс « Основи роботи з Microsoft 365)Володіння англійською мовою ( читання та перекладання з словником)Завдяки своїй відповідальності та наполегливій праці маю сертифікати, подяки та грамоти-подяки. Також маю досвід участі у тренінгах та проведення тренінгів, а саме:Інструктор з навчання населення навичкам надання першої допомоги (сертифікат інструктора з 13 серпня 2022р.) навчання навичкам ПД пройшли понад 1000 чоловік. Тренінг з Першої психологічної допомоги;Тренінг «Основи управління безпекою;Психологічний тренінг «Допомога допомогаючим»;Тренінг з фандрейзингу «Мобілізація ресурсів».

Училась в 1 заведении

Чернігівський кооперативний коледж Чернігівської облспоживспілки

товарознавець-комерсант

Чернігів, 2003

Владеет языками

Английский

базовый

Украинский

свободно

Курсы, тренинги, сертификаты

« Основи роботи з Microsoft 365)

Чернігів, 2023

вільно володію базовими програмами Microsoft 365

Інструктор з навчання навичкам першої допомоги,

Чернігів, 2022

є діючим інструктором з навчання населення першій допомозі

Дополнительная информация

Особисті якості

Сімейний стан: одружена, маю двох дітей віком 8 років та 17 років.Можливість відряджень: так.Хобі: у вільний час надаю перевагу відпочинку з сім’єю на природі . До роботи ставлюсь максимально відповідально. Завжди закінчую те за, що беруся, від чого отримую максимальне задоволення в першу чергу як співробітник, і як людина. Те саме стосується робочих задач та обов’язків. Поважаю чужу думку, йду на компроміси, вмію доводити правильність свого рішення. Маю значне бажання і можливість вчитися, розвиватися та бути в числі вашої команди.Сподіваюся, що мені вдалося переконати Вас у своїх здібностях та вмотивованості до співпраці і буду чекати на позитивну відповідь.

Редько

фахівець з моніторингу, розвитку та діяльності NGO

Чернигов

25 000 грн.

40 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 2 недели назад