Работал в 5 компаниях 11 лет 2 месяца
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы, Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт
Адміністратор ресторану
МСМ торг
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
8 месяцев
07.2023 - 03.2024
• R-keeper
• Позмінно
Адміністратор ресторану
Зозуля І.I., ФОП
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
1 год 1 месяц
04.2017 - 05.2018
• R-keeper
• Позмінно
Адміністратор ресторану
Мафін, ТОВ
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
9 месяцев
05.2016 - 02.2017
• R-keeper
• Позмінно
Адміністратор ресторану
Зозуля І.I., ФОП
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
3 года 2 месяца
10.2012 - 12.2015
• R-keeper
• Позмінно
Офіціант
Велес
Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт
5 лет
12.2004 - 12.2009
• R-keeper
• Продаж продуктів харчування
• Позмінно
• Нічна зміна
Ключевая информация
-збір документів працівника для оформлення (паспорт, ІПН, медична книжка, трудова книжка);
-Оцінка ефективності та роботи працівників;
-Нарахування заробітної плати працівникам відповідно до відпрацьованих годин.
-Контроль роботи закладу;
-Контроль за дотриманням рецептури заготовок;
-Дотримання рецептури кінцевого продукту згідно технологічної карти;
-Контроль за списанням/втратами продукції під час виробництва.
-Замовлення та контроль продукції:
-Своєчасна подача заявки на замовлення товару через постачальника чи закупщику;
-Прийом товару в заклад перевірка якості, термінів придатності, якість пакування, тощо;
-Проведення вибіркових та повних інвентаризацій. Складання акту інвентаризації.
-Управління та контроль:
-Створення та контроль графіку роботи для працівників закладу;
-Виконання поставлених планів продажів та КРІ;
-Контроль за досягненням «критичного» рівня залишків товарних запасів на складі;
-Відсутність негативних залишків товарних запасів в системі обліку;
Контроль за наявністю та якістю готової продукції на видачі;
-Прийом/передача зміни між працівниками, касовий контроль.
-Дотримання стандартів роботи ресторану;
-Відсутність простою роботи ресторану;
-Своєчасність виявлення та повідомлення технічних проблем із обладнанням в закладі;
-Ввічливість та етикет працівників у роботі із покупцями;
-Контроль за зовнішнім виглядом працівника.
-Контроль та дотримання співробітниками санітарних вимог:
-Контроль за зберіганням готової продукції та товарних запасів на складі: термін придатності, наявність стікерів тощо;
-Чистота ресторану: зал, бар, туалет тощо.
-Аналіз та оцінка відгуків відвідувачів.
-Прийняття необхідних дій та заходів для усунення причини негативних відгуків.
Безпосередньо не була керівником в закладі , але маю великий досвід і виконувала не тільки обов?язки адміністратора, тому буду впевненим і цілеспрямованим керівником будь-якого закладу.
Вміння працювати в команді та мотивувати персонал;
• Лідерські якості
• Критичне мислення
• Комунікаційні навички
• Організованість
Учился в 1 заведении
Черкаський державний технологічний університет
Міжнародна економіка
Черкаси, 2010
Владеет языками
Английский
продвинутый
Украинский
родной
Может проходить собеседование на этом языке
Может проходить собеседование на этом языке
Таня
Таня
Менеджер-адміністратор ресторану, пекарні , кав?ярні
Черкассы
Активно ищет работу
полная занятость
Обновлено 1 неделю назад