Работал в 5 компаниях   11 лет 2 месяца

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы, Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

Адміністратор ресторану

МСМ торг

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

8 месяцев

07.2023 - 03.2024

ресторація Реберня на Вогні
• R-keeper
• Позмінно

Адміністратор ресторану

Зозуля І.I., ФОП

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 1 месяц

04.2017 - 05.2018

ГРЕ Апельсин
• R-keeper
• Позмінно

Адміністратор ресторану

Мафін, ТОВ

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

9 месяцев

05.2016 - 02.2017

Ресторан Форест
• R-keeper
• Позмінно

Адміністратор ресторану

Зозуля І.I., ФОП

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

3 года 2 месяца

10.2012 - 12.2015

ГРК Апельсин
• R-keeper
• Позмінно

Офіціант

Велес

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

5 лет

12.2004 - 12.2009

Ресторан Велес
• R-keeper
• Продаж продуктів харчування
• Позмінно
• Нічна зміна

Ключевая информация

Проведення співбесід та стажування працівників;
-збір документів працівника для оформлення (паспорт, ІПН, медична книжка, трудова книжка);
-Оцінка ефективності та роботи працівників;
-Нарахування заробітної плати працівникам відповідно до відпрацьованих годин.
-Контроль роботи закладу;
-Контроль за дотриманням рецептури заготовок;
-Дотримання рецептури кінцевого продукту згідно технологічної карти;
-Контроль за списанням/втратами продукції під час виробництва.
-Замовлення та контроль продукції:
-Своєчасна подача заявки на замовлення товару через постачальника чи закупщику;
-Прийом товару в заклад перевірка якості, термінів придатності, якість пакування, тощо;
-Проведення вибіркових та повних інвентаризацій. Складання акту інвентаризації.
-Управління та контроль:
-Створення та контроль графіку роботи для працівників закладу;
-Виконання поставлених планів продажів та КРІ;
-Контроль за досягненням «критичного» рівня залишків товарних запасів на складі;
-Відсутність негативних залишків товарних запасів в системі обліку;
Контроль за наявністю та якістю готової продукції на видачі;
-Прийом/передача зміни між працівниками, касовий контроль.
-Дотримання стандартів роботи ресторану;
-Відсутність простою роботи ресторану;
-Своєчасність виявлення та повідомлення технічних проблем із обладнанням в закладі;
-Ввічливість та етикет працівників у роботі із покупцями;
-Контроль за зовнішнім виглядом працівника.
-Контроль та дотримання співробітниками санітарних вимог:
-Контроль за зберіганням готової продукції та товарних запасів на складі: термін придатності, наявність стікерів тощо;
-Чистота ресторану: зал, бар, туалет тощо.
-Аналіз та оцінка відгуків відвідувачів.
-Прийняття необхідних дій та заходів для усунення причини негативних відгуків.
Безпосередньо не була керівником в закладі , але маю великий досвід і виконувала не тільки обов?язки адміністратора, тому буду впевненим і цілеспрямованим керівником будь-якого закладу.
Вміння працювати в команді та мотивувати персонал;
• Лідерські якості
• Критичне мислення
• Комунікаційні навички
• Організованість

Учился в 1 заведении

Черкаський державний технологічний університет

Міжнародна економіка

Черкаси, 2010

Владеет языками

Английский

продвинутый

Украинский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Таня

Менеджер-адміністратор ресторану, пекарні , кав?ярні

Черкассы

18 000 грн.

37 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 1 неделю назад