Работал в 9 компаниях   16 лет 5 месяцев

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

Шеф - кухар

Кафе pivostriv

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 4 месяца

09.2022 - 01.2024

Розробка меню ( основне , бенкетне ) , набір персоналу , контроль роботи кухарів , закупка товару , переобліки , інвентаризації , прийом замовлень на бенкети , і тд

Шеф кухар

Good food delivery

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 7 месяцев

02.2021 - 09.2022

Запуск доставки їжі з 0 , запуск меню , створення меню , набір персоналу , розробка логотипу , запуск сайту , адміністрування проекту , реклама , розробка акціїних пропозицій , контроль виконання санітарних вимог , періодично робота на кухні

Шеф - кухар

Dr.pub

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

6 лет

09.2015 - 09.2021

Оновлення меню пабу , набір , навчання персоналу. контроль видачі готових страв , складання закупівельних листів , закупівля продуктів , проведення переобліків , інвентаризацій , виїздні банкети , обслуговування кетерінг , робота на відкритій кухні

Шеф кухар

Рк "бархат"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 1 месяц

07.2014 - 08.2015

Організація роботи кухні , набір персоналу , складання технологічних та калькуляційних карт , розробка нового меню європейської , італійської , японської кухні. контроль виконання норм сес , товарного сусідства , контроль віддачі продукції , складання заявок , закупівля товарів , обслуговування бенкетів до 350 осіб

Старший кухар

Бк "авитор"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 1 месяц

09.2013 - 10.2014

Розробка меню для клубу , відкриття кухні з 0 ( посуд , обладнання , інвентар ) . складання калькуляційних та технологічних карт , набір персоналу кухні та технічного персоналу , контроль виконання санітарно - гігієнічних вимог , контроль якості приготовлених страв , складання заявок на купівлю продуктів , актів списання , інвентаризацій

Старший кухар

Крк бархат

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

2 года 10 месяцев

10.2010 - 08.2013

Приготування японської та італійської , європейської кухні , розробка нового меню , складання калькуляційних карт , навчання персоналу , контроль видачі страв

Старший кухар

Рос интер аеро

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

7 месяцев

03.2011 - 10.2011

Приготування японської та італійської , європейської кухні , розробка нового меню , складання калькуляційних карт , навчання персоналу , контроль віддачі страв

Кухар

Ресторан "нон стоп"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 11 месяцев

11.2008 - 10.2010

Приготування страв європейської та японської кухні

Кухар

Ресторан "танжер"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 1 месяц

09.2007 - 10.2008

Приготування страв контроль віддачі готової продукції , дотримання санітарних норм , складання закупівельних листів , прийом товару

Ключевая информация

керування транспортними засобами , розробка сайтів , управління персоналом , комунікабельність , неконфліктність , ms office , користувач ос windows , здатність до навчання , приготування гарячих страв , приготування страв , приготування холодних страв

Учился в 1 заведении

Впу - 38

Кухар - кондитер

Голованівськ, 2007

Владеет языками

Английский

средний

Дополнительная информация

Особисті якості

Відповідально ставлюся до роботи , є бажання розвиватися в даній сфері , комунікабельний. є досвід управління персоналом кухні до 20 осіб. маю досвід приготування їжі на виїздах , проводив майстер - класи як для дітей та і для дорослих

Дмитро Юрійович

Кухар - фрілансер , шеф , старший зміни

Борисполь

1 500 грн.

34 года

полная занятость

Обновлено 3 месяца назад