Работала в 1 компании   2 года 2 месяца

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

Керівник виробництва

KFC, Сеть ресторанов

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

2 года 1 месяц

05.2022 - по настоящее время

Відповідальна за прийом та обробку замовлень продуктів для ресторану, включаючи ведення та оновлення інвентарних списків. - Проведення щотижневої та щомісячної інвентаризації для виявлення та підсумкового аналізу втрат. - Впровадження стратегій мінімізації втрат, зокрема шляхом контролю за замовленнями та перевірки рахунків. - Забезпечення точності та доставки замовлень за графіком. - Продаж і забезпечення найвищої якості продукції. - Досвідчений фахівець з управління запасами та логістики, мета якого забезпечити ефективну управлінську систему замовлення та інвентаризації для ресторанного бізнесу. - Високий рівень організаційних навичок та уваги до деталей. - Вміння працювати під тиском та виконувати завдання в строк. - Відмінні комунікаційні навички для спілкування з постачальниками та іншими членами команди.

Ключевая информация

• Комунікація з клієнтами
• Ведення переговорів
• Розробка стратегій залучення та утримання клієнтів
• Вміння аналізувати потреби клієнта
• Креативність

Владеет языками

Польский

продвинутый

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Украинский

родной

Анастасія

Менеджер по роботі з клієнтами

Другие страны

45 000 грн.

21 год

полная занятость

Обновлено 1 месяц назад