Работала в 1 компании 2 года 2 месяца
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
Керівник виробництва
KFC, Сеть ресторанов
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
2 года 1 месяц
05.2022 - по настоящее время
Відповідальна за прийом та обробку замовлень продуктів для ресторану, включаючи ведення та оновлення інвентарних списків.
- Проведення щотижневої та щомісячної інвентаризації для виявлення та підсумкового аналізу втрат.
- Впровадження стратегій мінімізації втрат, зокрема шляхом контролю за замовленнями та перевірки рахунків.
- Забезпечення точності та доставки замовлень за графіком.
- Продаж і забезпечення найвищої якості продукції.
- Досвідчений фахівець з управління запасами та логістики, мета якого забезпечити ефективну управлінську систему замовлення та інвентаризації для ресторанного бізнесу.
- Високий рівень організаційних навичок та уваги до деталей.
- Вміння працювати під тиском та виконувати завдання в строк.
- Відмінні комунікаційні навички для спілкування з постачальниками та іншими членами команди.
Ключевая информация
• Комунікація з клієнтами
• Ведення переговорів
• Розробка стратегій залучення та утримання клієнтів
• Вміння аналізувати потреби клієнта
• Креативність
• Ведення переговорів
• Розробка стратегій залучення та утримання клієнтів
• Вміння аналізувати потреби клієнта
• Креативність
Владеет языками
Польский
продвинутый
Может проходить собеседование на этом языке
Может проходить собеседование на этом языке
Украинский
родной
Анастасія
Анастасія
Менеджер по роботі з клієнтами
Другие страны
полная занятость
Обновлено 1 месяц назад