Работала в 1 компании   11 месяцев

Промышленность и Производство

Помічник-візуалізатор

Muse Garden

Промышленность и Производство

10 месяцев

04.2023 - 02.2024

Виконувала обов'язки помічника у низці завдань швейного виробництва: допомога закрійному цеху, копіювання та вирізування лекал, створення ґудзиків для пошитих виробів, збирання крою, перерахунок та збирання фурнітури. Показала себе у ролі помічника завідувача складу, стікерувала та складала речі, запам'ятовувала розташування речей на складі, швидко адаптувалася та налагодила комунікацію онлайн менеджера з наявністю виробів.

Також робила декоративний розпис предметів для офлайн простору: навісних ламп, рил, багетів, пластмасових вазонів для рослин під старовину, заготовок та ідей для фарбування та ін.

Окремо можна виділити вміння працювати за комп'ютером (таблиці, файли, можливість ознайомитися із програмами), через що деякі завдання була можливість виконати швидше.

Ключевая информация

До працевлаштування закінчила Одеський Художньо-театральний коледж за фахом Художник бутафор-лялькар. Є досвід у практиці роботи з гіпсом та силіконом (відливні форми), реалізацією необхідного виробу за заданим концептом (також безпосередньо створення концепту та креслення по ньому у трьох видах), створенням бутафорних масок та роботою з деревом, імітацією різноманітних матеріалів.

В даний проміжок часу у пошуках роботи, можливо змішаного типу, розвиваюсь в безпосередньо у сфері живопису, концепт-арту та 3д, готова розглянути вступ по вакансії після виконання ТЗ через неможливість пред'явити повне портфоліо з роботами (між роботами занадто великий проміжок в часі, деякі втратили актуальність). Мало досвіду роботи у створенні дизайнів на замовлення, але є ідеї щодо їх реалізації.

Є досвід роботи з багатьома програмами, якщо програма нова для мене - досвід отримую у процесі розвитку та роботи, часто шукаю альтернативи та додаткове навчання.

Училась в 1 заведении

Комунальний заклад "Одеський театрально-художній коледж"

Художник бутафор-лялькар

Одеса, 2023

Владеет языками

Русский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Украинский

продвинутый

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Дополнительная информация

Свій розділ

Програми, з якими ознайомлена : Adobe Photoshop (2022), Paint Tool Sai (для мене це основна програма для малювання), CorelDRAW (найчастіше робила креслення у ньому), та деякі маловідомі програми для малювання векторного та 2D. Усі программи Microsoft Office. Програми, у яких досі розвиваюсь : Adobe After Effects, Adobe Illustrator, Blender, 3brush. Готова до вивчення нового ПО для роботи За всіма запитаннями мій тг @EnsuGold, якщо я випадково пропустила ваш дзвінок за вказаним номером у резюме

ЗлатаАмелія

Художник

Одесса

18 000 грн.

20 лет

полная занятость

Характер работы: удаленная работа, посменная работа, гибридная

Обновлено 1 месяц назад