Работала в 6 компаниях   15 лет 5 месяцев

Торговля розничная / Retail, Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт, Охрана и Безопасность, Банки, Транспорт и Логистика

Продавець непродовольчих товарів

Епіцентр К

Торговля розничная / Retail

3 месяца

02.2024 - 05.2024

Продаж непродовольчих товарів, консультація покупців, мерчендайзінг, забезпечення актуальних цінників згідно з проведеними акціями мережі.

мерчендайзер

ТОВ "Світ-Україна"

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

6 лет 1 месяц

01.2017 - 02.2023


Викладка товару згідно з планограмою, контроль проведення акцій компаній, організація та проведення майстер-класів з продажу товарів, збереження полочного простору, контроль за ціною на товар в магазинах, командировки по всьому східному регіону з метою покращення викладки товару та збільшення обсягів продажу, інвентаризація товару, своєчасне надання фотозвітів.

страховий експерт з охорони праці

Виконавча дирекція фонду зі страхування від нещасних випадків на виробництві

Охрана и Безопасность

10 месяцев

01.2016 - 11.2016

Розслідування нещасних випадків на виробництвах Харкова, складання актів Н1 або Н5, на основі яких або підтверджується,що нещасний випадок підлягає виплатам або ні.Проведення семінарів і нарад на підприємствах з метою профілактики нещасних випадків на виробництвах. Написання статей в газетах і на держ сайтах для ознайомлення людей з основами охорони праці. Виступи перед працівниками з метою популяризації основ охорони праці і прав працівників.Організація і контроль проведення планових навчань з охорони праці на виробництвах.Складання звітів.

Помічник бухгалтера

ЄВРОМІКС, УА ТОВ з ІІ

Банки

4 месяца

04.2015 - 08.2015

Формування банківської виписки.
Контроль та робота з протермінованою дебіторською заборгованістю.Складання звітів про використання мобільного зв'язку та бензину.Складання заяв на оплату рахунків.Підписання і контроль актів- звірок з клієнтами.Формування рахунків на оплату,актів виконаних робіт та взаємозачотів контрагентів.Інвентаризація офісної техніки, меблів, електроприладів.Супровід звітності зі зміни реквізитів підприємств.Контроль актуальності страхових документів на авто підприємств.Ведення договорів страхування життя та здоров'я.

Супервайзер мерчендайзерів

ЄВРОМІКС, УА ТОВ з ІІ

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

3 месяца

01.2014 - 04.2014

Організувала работу відділу з нуля з 17 людей.Підбір персоналу,проведення співбесід на посаду мерчендайзерів Організація і проведення семінарів. Навчання мерчендайзерів.Розробка технічної документації.Контроль виконання поставлених завдань.Нарахування заробітної плати.Розробка мотивацій для підлеглих.Організація та контроль роботи відділу.Підготовка іспитів та тестування.

інженер із застосування комп'ютерів

Інформаційно-обчислювальний центр Південної залізниці

Транспорт и Логистика

7 лет 3 месяца

10.2006 - 01.2014

Контроль за працездатністю програмного забезпечення. Установка нового ПЗ на робочі місця працівників залізниці.Розробка технічної документації.Рішення задач у випадках збою чи несправності ПЗ. Організація та проведення семінарів і навчань працівників товарних контор.Супровід встановленого ПЗ та консультація з технічної експлуатації.Робота в черговому режимі, прийняття швидких рішень з усунення несправностей ПЗ самостійно в святкові та вихідні дні.

Ключевая информация

Комунікабельність,самодисципліна,стресостійкість,порядність,наполегливість,бажання навчатись і розвиватись

Училась в 1 заведении

Український державний університет залізничного транспорту

Автоматика телемеханіка та зв'язок

Харків, 2006

Владеет языками

Английский

базовый

Yellow English submarine A2

Украинский

продвинутый

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Дополнительная информация

Хобі

Захоплююсь астрологією,займалась три роки в ІКЦ "Астролог"у Лариси Гресь м.Харків.

Родина

Заміжня,маю доньку.

Світлана

Продавець

Харьков

18 000 грн.

39 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 2 часа назад