Работала в 7 компаниях   15 лет 3 месяца

Государственный сектор, Услуги для населения - другое, Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

заступник начальника відділу прийняття рішень з призначення усіх видів соціальної допомоги та компен

Правобережне управління соціального захисту населення ДМР

Государственный сектор

9 месяцев

06.2023 - 03.2024

Організація роботи відділу, планування та виконання роботи у повному обсязі та у визначений термін, здійснення контролю правильності призначення усіх видів державної соціальної допомоги згідно чинного законодавства, прийняття рішень про надання соціальних послуг чи відмову у їх наданні, організація роботи з документами, організація розгляду звернень громадян, підприємств, установ та організацій в межах компетенції відділу.

спеціаліст першої категорії відділу прийому громадян

Правобережне управління соціального захисту населення ДМР

Государственный сектор

2 года 7 месяцев

11.2020 - 06.2023

Здійснення прийому громадян, які звертаються за призначенням усіх видів соціальної допомоги та компенсацій, надання консультації стосовно права конкретної сім'ї чи особи на отримання державної соціальної допомоги та компенсацій, опрацювання наданих документів у відповідності до законодавства, внесення отриманих даних у відповідні програмні комплекси, ведення обліку внутрішньо переміщених осіб.

Адміністратор

Комунальне підприємство " Контакт"при Днiпровськiй Мiськiй Радi, Днiпро

Услуги для населения - другое

1 год 5 месяцев

01.2019 - 06.2020

Основна діяльність: приготування та реалізація продукції власного виробництва, організація громадського харчування. Здійснювала контроль з ефективного і культурного обслуговування відвідувачів, створення для них комфортних умов. Консультувала відвідувачів з питань, що стосуються послуг, що надаються.

старший зміни офіціантів

"Фаріна - Інтер" кафе Нірвана

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

5 лет 5 месяцев

04.2013 - 09.2018

Сервіровка відповідно до встановлених стандартів обслуговування гостей. Контроль за чистотою, станом і комплектністю приладів, посуду та скатертин. Знання меню та вивчення змін у ньому основних і сезонних страв та напоїв, пропонованих гостям. Надання допомоги при складанні замовлення. Консультування стосовно часу приготування блюд. Приїом замовлень від гостей. Подача страв і напоіїв відповідно до встановлених правил обслуговування. Вживання заходів щодо уникнення конфліктів з гостями, в рамках своєї компетенції. Робота з касовою дісципліною.

Бармен

"НК БАЛАТОН"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

3 года 9 месяцев

03.2006 - 12.2009

Старший бармен. Організація роботи бару з нуля. Пройшла курси бармен бариста (теорія і практика). Складання і розробка основного меню: коктейльних, винних, чайних і сигарних технологічних карт і дотримання калькуляцій. Реалізація продукції, оформлення вітрин, робота з супутньою документацією, проведення ревізії і інвентаризації. Ведення і контроль за касовими операціями з подальшою звітністю перед керівництвом. Відстеження товару в барі і на складі, контроль і передача заявок для постачальників. Вирішення конфліктних ситуацій. Навчання офіціантів.

Бармен

"ВОСХОД" - "ПУДРА"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

2 месяца

04.2006 - 06.2006

Підвищення кваліфікації.

Офіціант

"НК БАЛАТОН"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 1 месяц

03.2005 - 04.2006

Підготовка робочого місця та дотримання його в належному вигляді, вміння підтримувати хороші відносини з відвідувачами та колегами по роботі, надання допомоги гостям у виборі блюд і напоїв, вміння надавати відповідні рекомендації, прийом та подача замовлення.

Ключевая информация

Маю досвід роботи з вразливими верстами населення, внутрішньо переміщеними особами, особами що звертаються для отримання усіх видів державної соціальної допомоги та компенсацій. Робота з державними органами влади та знання законодавства України. Досвід планування та розподілу повноважень для досягнення запланованого результату в роботі.

Училась в 1 заведении

"Днiпропетровський факультет Київського нацiонального унiверситету культури i мистецтв, Днiпро

Готельно - ресторанна справа

Дніпро, 2012

Владеет языками

Украинский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Курсы, тренинги, сертификаты

Курси бармена

Днiпро , 2006

Анна Володимирівна

Фахівець із соціальної роботи

Днепр

20 000 грн.

39 лет

полная занятость

Характер работы: в офисе/на месте

Обновлено 1 месяц назад