Работал в 1 компании   8 месяцев

Красота / Фитнес / Спорт

Онлайн тренер

Online

Красота / Фитнес / Спорт

7 месяцев

12.2023 - по настоящее время

Хоч я і займаюсь онлайн веденням не так довго, всього на всього півроку, але в мене вже є клієнти які скинули 15кг+ і це тільки початок! ;)

Ключевая информация

Маю базові знання з фізіології, анатомії та біомеханіки. Держу постійний зв'язок зі своїм клієнтами і навіть іноді виступаю в ролі психолога)))

Учился в 1 заведении

Черкаський державний бізнес коледж

Економіка

Черкаси, 2024

Курсы, тренинги, сертификаты

Інструктор тренажерної зали від школи IFit та Персональний тренер від школи SkillIUP

Черкаси, 2024

Пройшов курси для опанування професії Персональний тренер. Розширив свої знання з точки зору планування тренувань, комунікабельності з клієнтами, анатомії, фізіології та біомеханіки а також трохи з нутріціології.

Дополнительная информация

Свій розділ

Розкажу тут трохи про себе та про свій досвід роботи. Мене звати Олександр, мені 18 років народився та проживаю у м. Черкаси, займаюсь в залі вже десь близько 3-х років, всі ці роки я активно читаю/слухаю різну інформацію від різних сторін пов'язану з певними дисциплінами спорту таких як: bodybuilding, powerlifting та crossfit. Маю свою хоч і невеличку але клієнтську базу, наразі займаюсь онлайн веденням та консультацією людей, допомагаю їм досягати своїх результатів без страждань та з посмішкою на обличчі :) На превеликий жаль не маю досвіду у ролі офлайн тренера, але впевнений, що ця навичка легко набувається.

Олександр Миколайович

Инструктор-тренер

Черкассы

18 лет

полная занятость

Обновлено 1 месяц назад