Работала в 5 компаниях   17 лет 5 месяцев

Строительство, Другое, Государственный сектор

Фахівець з публічних закупівель

КП"Харківжитлобуд"

Строительство

2 года 6 месяцев

11.2021 - по настоящее время

Моніторинг ринка та аналіз закупівель для подальшої участі у них. Підготовка повного пакету документів для участі в тендері (тендерної пропозиції). Аналіз банківської гарантії на відповідність вимогам тендерної документації. Заключення договору у разі перемоги у тендері. Співпраця с технічними підрозділами підприємства . Допомога у складанні річного плану закупівель, запит комерційних пропозицій, підготовка ТД процедури закупівель, оформлення протоколів, складання та зберігання тендерної документації. Ділова переписка с контролюючими органами.

Інженер ВТВ

ВП" Моторвагонное депо Люботин"філії "Південна залізниця"

Другое

9 месяцев

10.2019 - 07.2020

Ведення договірної роботи підприємства, підготовка документації для оголошення публічних закупівель(тендерів ), підготовка ТЗ, моніторинг ринка, аналіз комерційних пропозицій учасників, заключення договорів с переможцями торгів, складання  звітності в електронній системі договорів, ведення звітності по оренді нерухомості, яка знаходиться на балансі підприємства, підготовка та узгодження необхідної документації на своєчасне фінансування поточних договорів, ділова переписка с контролюючими органами и комунальними службами.

Начальник відділу водопостачання та водовідведення

Люботинське будівельно-монтажне експлуатаційне управління філії"Південна залізниця"

Строительство

5 лет 9 месяцев

01.2014 - 10.2019

Контроль за безперебійною роботою об'єктів водопостачання та водовідведення підприємства ( глибоководні Артезіанські свердловини , очисні споруди, КНС), отримання необхідної дозвільної документації для роботи об'єктів водопостачання та водовідведення підприємства, організація своєчасного забору води та стоків для перевірки, узгодження графіків с СЭС, контроль дебіторської заборгованості споживачів послуг водопостачання та водовідведення, ведення та контроль необхідної звітності відділу( 7- ГР, ТВО,2-ТП, НКРЕКП та інші), ведення ділової переписки.

Інженер відділу водопостачання та водовідведення

Люботинське будівельно-монтажне експлуатаційне управління філії"Південна залізниця"

Строительство

2 года 10 месяцев

02.2011 - 12.2013

Обробка та розрахунок абонентської плати за водопостачання та водовідведення, складання та передача звітності в контролюючі органи, проведення роботи с споживачами послуг(населення, підприємства) по зменшенню дебіторської заборгованості ).

Інженер

Люботинське бюро технічної інвентаризації

Государственный сектор

5 лет 2 месяца

11.2005 - 01.2011

Вихід на об'єкти замовника для замірів та обстеження об'єктів . Розробка технічної документації яка відображає склад та технічний стан будівель та споруд виробничого та господарського призначення .Розробка технічного паспорту об'єктів.

Училась в 1 заведении

Харківська Державна Академія Залізничного Транспорту

Факультет будівельний,інженер-будівельник

Харків, 2006

Владеет языками

Английский

базовый

Русский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Украинский

родной

Курсы, тренинги, сертификаты

Спрощена закупівля від А до Я'' та ''Участь у тендерах від першого кроку до перемоги''.

2020

Курс для Державних замовників до нової редакції закону "Про публічні закупівлі" "Спрощена закупівля від А до Я ". Курс для Постачальників до нової редакції закону "Про публічні закупівлі" "Участь у тендерах від першого кроку до перемоги".

Дополнительная информация

Дополнительная информация

Порядна, комунікабельна, стресостійка, відповідальна, швидко навчаєма.

Bікторія

Інженер, фахівець з тендерних закупівель

Харьков

40 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 4 дня назад