Работал в 2 компаниях   5 лет 7 месяцев

Промышленность и Производство

Майстер зміни

МЕТІНВЕСТ

Промышленность и Производство

1 год 5 месяцев

06.2022 - 11.2023

Приступив до роботи на посаді майстер зміни.

В мої обов?язки входило: оцінка якості вхідного металобрухту, розподіл його між зонами вигрузки, розподіл виробничих завдань в залежності від потреб виробництва між підлеглими, забезпечення металошихтою конверторного цеху комбінату, внесення в базу виробничої звітності, зведення залишків металобрухту на дільниці в електронній базі, рівномірне завантаження усіх грузопідйомних механізмів дільниці.

З часом був переведений денним майстром. Контролював роботу змінних майстрів, проводив інвентаризації, під час відсутності начальника дільниці виконував його обов?язки.

Майстер виробництва

Керамет, ООО

Промышленность и Производство

4 года 1 месяц

05.2018 - 06.2022

Оцінювання контролю якості вхідного металобрухту, розподіл виробничих завдань поміж працівників,контроль виконання працівниками техніки безпеки, комунікація з іншими цехами та підрозділами для своєчасного виконання виробничих завдань, виявлення причин не виконання підлеглими виробничих завдань та пошук методів їх усунення, контроль своєчасного відвантаження металошихти і контроль її якості.

Виконував обов?язки начальника цеху на час його відсутності або відпустки.

Вищим керівництвом компанії був командирований на комбінат ім. Ілліча м. Маріуполь для організації та налагодження виробничого процесу новоутвореного підрозділу, та навчання співробітників.

Ключевая информация

Аналітичний спосіб мислення, стресостійкість, вміння брати на себе відповідальність та нести відповідальність за прийняте рішення, комунікабельність, особистий виклик для мене-перевершити попередній рекорд.

Учился в 1 заведении

Дніпровський державний технічний університет

Металургійний / Обробка металів тиском

Кам'янське , 2010

Владеет языками

Английский

средний

Працював у США

Євген Юрійович

Начальника

Каменское

35 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 6 дней назад