Работал в 8 компаниях   14 лет 2 месяца

Промышленность и Производство, Автомобильная промышленность и Автобизнес, Банки

Менеджер з закупівель,комірник

ТОВ ДІННЕРЗ ПРОДАКШН

Промышленность и Производство

4 месяца

11.2023 - 03.2024

Прийняв обов'язки Менеджер з закупівель та по сумісництву Склад Хоз.товарів/хімії/упаковки та одноразового посуду.Основні задачі: 1.Моніторинг,аналіз цін. Налагодження вигідних взаємовідносин з діючими якими вже співпрацювала компанія та залучення нових.Пошук аналогів асортименту.Контроль залишків на складі.Відгрузка хоз/хім.-продукції та посуду для забезпечення 9 власних Ресторанних комплексів міста Києва.(таких як Dinner's Ефір каналу 1+1,Астарта,Сенатор,Ілльїнський,Леонардо,Carlsberg,IQ,Амосова,Грінченко та Кейтеринг).Контроль залишків,дебіторської заборгованості,проведення інвентаризацій,і т.д.

Менеджер з закупівель,Комірник

ТОВ "СПЕЙСФУД ЮА"(ТМ Space Ice)

Промышленность и Производство

1 год 9 месяцев

01.2022 - 10.2023

Приступив до обов'язків менеджера з закупівель.В обов'язки входило постійна наявність інгредієнтів для виробництва Морозива,Сирків,Цукерок...продукції ТМ SPACE ICE. Закупівля всього ,що стосується життєдіяльності і повноцінного існування підприємства.Моніторниг найкращих цінових пропозицій,зустрічі з потенційними постачальниками,заключення контрактів, і т.д. Після початку повномасштабного вторгнення, прийняв за сумісництвом посаду комірника.В обов'язки входили всі функції які має комірник( надходження,видаток,контроль залишків, комплектування замовлень, інвентаризації).Робота в 1С - 7/8 версії.Також за сумісництвом прийняв обов'язки виконавчого директора, які включало функції благоустрою підпр.,належного функціонування електро,газо,водо-постачання,комунальних послуг і т.д.

Начальник відділу прийому та обробки замовлень

ПрАТ "Київхліб"Фірмова мережа Київхліб"

Промышленность и Производство

1 год 5 месяцев

07.2018 - 12.2019

Забезпечення повноцінного стабільного робочого процесу відділу в кількості 8 чоловік. Прийом та обробка замовлень для торгових ТТ фірмової мережі, від 30-40 постачальників згідно графіку.Впровадження акційних заходів, зустрічі з постачальниками,контролю і моніторинг роботи торгових ТТ.

Начальник відділу продажу

ПрАТ "Обухівський молокозавод"

Промышленность и Производство

2 года 7 месяцев

09.2015 - 04.2018

Управління персоналом в кількості 15 чоловік.Робота в 1С.Збільшення продажів згідно планування на поточний рік,звіти по реалізації, звіти по дебіторській заборгованості та іншій звітності перед Головою правління.Участь та підготовка документації і державних закупівлях на майданчику Prozorro.Проведення зустрічей,перемовини та підписання договорів з національними торговими мережами.Розвиток і просування нашої продукції в мережах , в яких не представлені.Розробка та впровадження маркетингових,рекламних заходів.Нарахування ЗП працівникам відділу.І інші ф-ції нач.відділу продажу.

Менеджер з продажу

ПрАТ "Обухівський молокозавод"

Промышленность и Производство

2 года 2 месяца

07.2013 - 09.2015

Реалізація молочної продукції, ведення та розширення клієнтської бази.В яку входили як ПП,Юр.особи, а також державні організації, національні мережі.Проведення зустрічей,презентацій,укладання договорів,контроль відгрузок,контроль якості відгруженої продукції, робота з заборгованістю та оплатами клієнтів, звітність.

Адміністратор,продавець

СПД ЛЕПЕСІЙ Р.П.

Автомобильная промышленность и Автобизнес

1 год 3 месяца

05.2012 - 08.2013

Управління і розвиток СТО, продаж автозапчастин та комплектуючих, автомасел та різної автохімії. Співпраця з посачальниками, інвентаризації.Звітність перед керівництвом.

Головний економіст,начальник відділу кредитування та страхування

ВАТ"Автоцентр Формула"

Автомобильная промышленность и Автобизнес

3 года 10 месяцев

06.2008 - 04.2012

Продаж авто, страхування,кредитування ,проведення зустрічей,супроводження угод від А до Я.Залучення та консультація клієнтів Нарощування клієнтської бази.

Провідний економіст сектору СМБ

КОФ АКБ "УКРСОЦБАНК"

Банки

5 месяцев

12.2007 - 05.2008

Контроль за розвитком та моніторинг підконтрольних відділень в різних містах Київської області.Розвиток кредитування сектору середнього і малого бізнесу в відділеннях. Подача та розгляд заявок по кредитам на кредитних комітетах перед керуючими.Проведення тренінгів для співробітників сектору кредитування середнього та малого бізнесу.

Ключевая информация

Робота в 1С 7/8, MS Office (Word,Exel), Управлінські навички,Здатність аналізувати,Ведення переговорів,Комунікабельність,Стресостійкість,Швидке вирішення питань в критичних ситуаціях, Відповідальність,Самостійне прийняття рішень,Здатність до навчання,Мотивація,Надійність,Порядність,Привітність,Доброзичливість

Учился в 1 заведении

Приватний вищий навчальний заклад "Європейський університет"

Економіки та менеджменту,Економіка підприємства

Київ, 2007

Владеет языками

Английский

базовый

Дополнительная информация

Сім'я, авто

Досвід керування авто різних класів більше 10 років. Водійське посвідчення Категорія "В" та особисте авто. Маю досвід в охороні, зріст194. Одружений. Маю дві донечки в віці 11 років і 5років. Не боюсь нових викликів.

Євгеній

Менеджер з закупівель,Комірник,Помічник керівника,Водій

Киев

30 000 грн.

38 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 1 неделю назад