Работал в 1 компании   13 лет 11 месяцев

FMCG

налагоджувальник лінії у виробництві харчової продукції

PepsiCo

FMCG

13 лет 10 месяцев

06.2010 - 04.2024

Забезпечення безперебійного і якісного розливу молочної продукції (Слов`яночка) в пластикову бутилку . Контроль за такими процесами як: вага продукта, мойка і озонування бутилки та кришечки, процес наливу продукта в бутилку,правильне нанесення етикетки на пластикову бутилку, формування палети на т/у машині, нанесення друку на бутилку,відслідковування виробничих показників, заповнення чек листів, робота в програмі IWAMS по простоям лінії з чітким описом поломок. Також контроль за якісною автоматичною мойкою машини розлива перед початком і в кінці роботи лінії.

Ключевая информация

Ремонт обладнання, ремонт редукторів,ремонт та регулювання транспортної ленти,ремонт насосів,заміна підшипників, регулювання датчиків,заміна пневморозподілювачів,регулювання герконів, заміна шестернь,налагоджувальні роботи по автомату розлива Skimfill, термоусадочної машини УМТ-600, етикетувальної машини VeraRoll 9Т,клеєвої системи Robotech, видувної машини KOSME, настройка принтера друку.

Швидко навчаюсь, відповідально ставлюсь до роботи, намагаюсь удосконавлювати свої навички і здобувати нові знання,креативний,націлений на результат, енергійний,позитивний,комунікабельний,люблю працювати в команді.

Учился в 1 заведении

Сумський державний університет

інженерний/енергетичний менеджмент

Суми, 2010

Владеет языками

Украинский

родной

Дополнительная информация

Водійське посвідчення кат.А,B,D

маю власний автомобіль.

Роман

Технік-механік, інженер, налагоджувальник, оператор.

Киев

Готов переехать: Боярка, Вишневое

35 000 грн.

38 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 13 часов назад