Работала в 7 компаниях   15 лет 11 месяцев

Строительство, Энергетика и Энергоносители, Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт, Промышленность и Производство

Керівник кошторисного відділу

Бк "Карпати буд каркас"

Строительство

1 год 4 месяца

08.2022 - 12.2023

Організація роботи відділу : розподілення поставлених завдань , контроль за термінами виконання. складання та перевірка кошторисів на відповідність архітектурним кресленням та комерційним пропозиціям. видача кошторисної документації для продажу будинку за індивідуальним проектом. Супровід під час будівництва , аналіз фактичних витрат , коригування.

Менеджер з закупівель

Бк "Карпати буд каркас"

Строительство

1 год 4 месяца

04.2021 - 08.2022

Закупівля матеріалів для каркасних будинків : віконних та дверних конструкцій , матеріалів для даху : металочерепиця , бітумна черепиця , фальцева крівля , пвх матеріалів для оздоблення фасадів : профнастил , фальц , сканрок , вентарок , японські панелі нічіха. контроль оплати та доставки на будівельні майданчики.

Менеджер з закупівель

ТОВ "Смек"

Энергетика и Энергоносители

1 год 1 месяц

04.2019 - 05.2020

Постачання матеріалів для будівництва повітряних електричних мереж. Робота з кошторисною документацією , накладними та списанням матеріалів. Формування цінових пропозицій на матеріали для участі в тендерних закупівлях.

Менеджер з продажу

СРБК Портал, ПП

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

9 месяцев

06.2018 - 03.2019

Співпраця з забудівниками та ліфтовими компаніями : надання комерційних пропозицій , консультацій , оформлення договорів на поставку та монтаж ліфтового обладнання , супровід замовлення. Співпраця з постачальниками : Іzamet ( Болгарія)

Менеджер з продажу

Мережа салонів продажу ДП "Екран-Вікносвіт"

Промышленность и Производство

2 года 4 месяца

11.2015 - 03.2018

Консультація клієнтів : металопластикові , дерев'яні , алюмінієві конструкції. Вхідні та міжкімнатні двері. Оформлення та супровід замовлення , контроль оплати. Подача виробів на виготовлення , контроль виконання , організація монтажу. Забезпечення гарантійного обслуговування.

Менеджер з продажу нерухомості

Будівельна компанія "Ярковиця"

Строительство

2 года 6 месяцев

04.2013 - 10.2015

Надання інформації по плануванням та ціновим пропозиціям нерухомості. Консультація клієнтів , проведення переговорів , супровід клієнта , робота з базою даних компанії. Передача квартир власникам , на об'єкті по вул. Целевича ,34 - квартал "Різдвяний".

Інженер виробничо - технічного відділу , менеджер з постачання

Будівельна компанія "Скол"

Строительство

6 лет 1 месяц

12.2006 - 01.2013

Складання кошторисної документації та актів виконаних робіт ( програма АС-4 ) . Перевірка кошторисів та актів виконаних робіт підрядними організаціями. Підрахунок і перевірка об'ємів робіт та розцінок. Робота з проектною документацією. Перепланування квартир за бажанням клієнта в програмі Autocad. Постачання будівельних матеріалів на будівельні площадки , пошук та підбір постачальників. Перевірка нарядів , форм 2 ( виконання робіт ) та форм 29 ( списання матеріалів ) . Організація робіт на будівельних майданчиках , робота з виконробами. Супровід проекту "перевернутий будинок" в с. Паляниця, брала участь у розробленні стратегії розвитку деревяно - каркасного домобудівництва в зх. Україні.

Ключевая информация

MS Еxcel ,Word , Оffice

1 C ,Autocad ,

Google Chrome ,

Google Do

Училась в 1 заведении

Національний авіаційний університет

Факультет Аеропортів, Магістр з будівництва

Київ, 2002

Владеет языками

Английский

базовый

Дополнительная информация

Особисті якості

Організованість , вміння планувати свій робочий час. Оперативність , хороша пам'ять. Цілеспрямованість , ініціативність, старанність. Чесність, надійність , відповідальне ставлення до своєї роботи.

Прагнення до професійного та особистісного росту.

Оксана Вікторівна

Керівник відділу закупівель , проєкт - менеджер , спеціаліст з продажу , інженер втв

Ивано-Франковск

45 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 5 часов назад