Это — визитка кандидата

Пользователь оставил свои контакты и желаемую должность. Вы можете связаться с этим кандидатом самостоятельно и уточнить все интересующие вас детали.

Работала в 1 компании   1 год 10 месяцев

Промышленность и Производство

Директор

Клиор Морелли ТОВ

Промышленность и Производство

1 год 9 месяцев

04.2022 - 01.2024

ТОВ «Кліор Мореллі», виробництво шкіряних сумок, B2C, B2B
Засновник, директор
Обов’язки:Створення, розробка та реєстрація власного бренду, його концепції, корпоративного стилю, етикету, неймінг, логотип, позиціонування, аналіз цільової аудиторії, розробка стратегії просування та реалізація.
Закупівля обладнання, пошук приміщення, яке відповідає вимогам даного виробництва, організація необхідних ремонтних робіт та кожного робочого місця згідно технічних вимог та чинного законодавтсва в галузі охорони праці.
Пошук персоналу, організація навчання та підвищення кваліфікації, розробка системи нарахування заробітньої платні та мотиваційної складової. Управляння персоналом (18 чол).
Організація роботи офлайн та онлайн магазинів, розробка маркетингових заходів, робота з таргетованою рекламою, розробка стратегії просування товарних позицій.
Пошук моделей та організація зйомок контенту згідно стандартів бренду, співпраця з лідерами думок та селебреті, участь у фешн-заходах міста та цільових тематичних міжнародних виставках.
Пошук постачальників, закупівля матеріалів, фурнітури і всіх необхідних складових в Україні та закордоном для повноцінної та безперебійної роботи виробництва.
Розробка та виготовлення модельного ряду відповідно до сезону та вимог цільової аудиторії. Фінансовий аналіз на кожному етапі роботи.

Анастасія

Руководитель проектов

Одесса

40 000 грн.

36 лет

полная занятость, неполная занятость, проектная работа

Характер работы: удаленная работа, в офисе/на месте

Обновлено 2 месяца назад