Это — визитка кандидата

Пользователь оставил свои контакты и желаемую должность. Вы можете связаться с этим кандидатом самостоятельно и уточнить все интересующие вас детали.

Работала в 1 компании   4 года 3 месяца

FMCG

Територіальний менеджер

Colgate-Palmolive

FMCG

4 года 2 месяца

01.2020 - 03.2024

? Виконання встановлених планових показників обсягів продажів.? Поліпшення відносин з клієнтами, підвищення лояльності клієнтів до компанії.? Щоденний моніторинг статистики виконання плану для всіх своїх клієнтів. Забезпечення постійної динаміки зростання товарообігу для клієнтів.? Здійснення якісного планування роботи: щоденне, щотижневе, щомісячне.? Складання стратегічних планів з метою поліпшення існуючої картини в зоні своєї відповідальності? Контроль планування підлеглих: щоденний, щотижневий, щомісячний.? Контроль за виконанням договорів і зобов'язань перед клієнтами.? Контроль за виконанням досягнутих клієнтами домовленостей. Прагнення до поліпшення умов співпраці з клієнтами.? Брати участь у переговорних процесах на рівні директорів? Забезпечення своєчасного продовження або підписання нових договорів з клієнтами? Забезпечення наявності продукції у всіх каналах збуту на ввіреній території згідно з підписаною специфікацією? Аналіз продажів товару по клієнту і оптимізація асортименту в торгових точках покупців? Забезпечення впровадження нового товару в коло клієнтів, розширення існуючого кола клієнтів? Проведення планових контрольних візитів до торгових точок клієнтів? Витіснення конкурентів з торгових точок клієнтів? Укладення договорів із замовниками на ексклюзивні поставки основних товарних груп? Складання маркетингових планів просування продукції? Організація і контроль рекламних акцій, в тому числі клієнтів? Виконання розпоряджень і завдань безпосереднього керівника. Своєчасно надавайте зворотний зв'язок? Брати участь у складанні річного бюджету області? Робота над пошуком нових клієнтів? Спостереження за емоційним і робочим станом (зацікавленість і задоволеність роботою) своїх підлеглих. У разі виявлення низького емоційного стану працівника виявити причини та підняти емоційний та робочий стан працівника? Проводьте щотижневі наради підлеглих? Підвищувати власну кваліфікацію і сприяти підвищенню кваліфікації своїх підлеглих, проводячи навчання? Брати участь у відборі співробітників? Пропонування зміни для вдосконалення програм стимулювання та схем компенсацій? Розробляти та пропонувати керівництву зміни до існуючих схем стимулювання продажу товарів (знижки, бонуси, акції тощо)? Організувати роботу дистриб'ютора з просування продукції в регіоні «з нуля».

Ключевая информация

? активна з творчим підходом до роботи;? в роботі спрямована на результат;? схильна до аналізу ситуації та прийняття самостійних рішень;? комунікабельна;? ініціативна;? відповідальна у виконанні поставлених завдань і обов’язків;? маю бажання вчитися та самовдосконалюватись;? прагну кар’єрного росту.

Училась в 1 заведении

Львівський державний аграрний університет

Землевпорядкування

Львів, 2008

Владеет языками

Английский

ниже среднего

Юлия

Територіальний менеджер

Ровно

39 лет

полная занятость

Обновлено 1 месяц назад