Работал в 6 компаниях   19 лет

Промышленность и Производство, Консалтинг / Аудит, Финансовые услуги

Адвокат-юрист

ТОВ "Трансгазпром", ТОВ "Скела Терциум", ТОВ "Синергія Газ енерджи", ТОВ "Т-Газ" (група компаній)

Промышленность и Производство

8 лет 2 месяца

04.2016 - по настоящее время

  • •Здійснення оперативного управління та контролю за правовою роботою Товариств (відділом корпоративних прав, відділом договірної роботи, судовим відділом).
  • •Забезпечення додержання законності, захист прав та інтересів Товариств.
  • •Організація та юридичне забезпечення захисту прав та інтересів Товариств в якості позивача, відповідача та третьої особи в загальних, господарських, адміністративних судах на усіх рівнях судових інстанцій та третейському суді у різноманітних категоріях справ, зокрема, у справах про: стягнення грошових коштів; банкрутство; розірвання/зміну/визнання недійсними господарських договорів; повернення майна; визнання права власності; трудові спори; визнання спеціальних дозволів недійсними, – як шляхом безпосередньої участі в судовому процесі та підготовки будь-яких процесуальних документів (в т.ч. позовні заяви, апеляційні та касаційні скарги, відзиви/заперечення, пояснення, клопотання), так і шляхом організації процесу.
  • •Робота з контролюючими органами: написання заперечень на акти органів Фінансової інспекції та податкових органів; оскарження податкових повідомлень - рішень в адміністративному й судовому порядку; успішний досвід судових спорів з контролюючими органами.
  • •Представництво інтересів Товариств в Державному Департаменті з питань банкрутства Міністерства економіки України (раніше).
  • •Робота з Державною виконавчою службою: підготовка та подача заяв про відкриття, закриття або зупинення виконавчого провадження; написання заяв про арешт коштів та майна боржника; оскарження дій державного виконавця.
  • •Комплексний юридичний супровід ліквідаційної процедури дочірніх підприємств.
  • •Правова експертиза запитів/вимог державних органів.•Договірна робота (написання договорів, їх аналіз та супровід).

Директор юридичного департаменту Національної акціонерної компанії "Надра України"

Національна акціонерна компанія"Надра України"

Промышленность и Производство

8 месяцев

07.2015 - 03.2016

• Здійснення оперативного управління та контролю за роботою відділів Департаменту правового забезпечення Компанії (відділом корпоративних прав, відділом договірної роботи, судовим відділом та відділом загально-правової роботи).

• Організація роботи і ефективної взаємодії всіх відділів Департаменту правового забезпечення, у тому числі, у взаємовідносинах з іншими структурними підрозділами Компанії.

• Забезпечення додержання законності в діяльності Компанії, захист її прав та інтересів.

• Організація та юридичне забезпечення захисту прав та інтересів Компанії в якості позивача, відповідача та третьої особи в загальних, господарських, адміністративних судах на усіх рівнях судових інстанцій та третейському суді у різноманітних категоріях справ, зокрема, у справах про: стягнення грошових коштів; банкрутство; розірвання/зміну/визнання недійсними господарських договорів; повернення майна; визнання права власності; трудові спори; визнання спеціальних дозволів недійсними, – як шляхом безпосередньої участі в судовому процесі та підготовки будь-яких процесуальних документів (в т.ч. позовні заяви, апеляційні та касаційні скарги, відзиви/заперечення, пояснення, клопотання), так і шляхом організації процесу.

• Робота з контролюючими органами: написання заперечень на акти органів Фінансової інспекції та податкових органів; оскарження податкових повідомлень - рішень в адміністративному й судовому порядку; успішний досвід судових спорів з контролюючими органами.• Представництво інтересів Компанії в Державному Департаменті з питань банкрутства Міністерства економіки України (раніше).

• Робота з Державною виконавчою службою: підготовка та подача заяв про відкриття, закриття або зупинення виконавчого провадження; написання заяв про арешт коштів та майна боржника; оскарження дій державного виконавця.

• Комплексний юридичний супровід ліквідаційної процедури дочірніх підприємств.• Правова експертиза запитів/вимог державних органів.• Договірна робота (написання договорів, їх аналіз та супровід).

У листопаді 2015 р. нагороджений грамотою "За особливі досягнення в роботі".

Начальник відділу судового захисту

Національна акціонерна компанія "Надра України"

Промышленность и Производство

4 года 10 месяцев

09.2010 - 07.2015

Організація та юридичне забезпечення захисту прав та інтересів Компанії в якості позивача, відповідача та третьої особи в загальних, господарських, адміністративних судах на усіх рівнях судових інстанцій та третейському суді у різноманітних категоріях справ, зокрема, у справах про: стягнення грошових коштів; банкрутство; розірвання/зміну/визнання недійсними господарських договорів; повернення майна; визнання права власності; трудові спори; визнання спеціальних дозволів недійсними, – як шляхом безпосередньої участі в судовому процесі та підготовки будь-яких процесуальних документів (в т.ч. позовні заяви, апеляційні та касаційні скарги, відзиви/заперечення, пояснення, клопотання), так і шляхом організації процесу.

У березні 2011 р., квітні 2013 р. та червні 2014 р. нагороджений грамотами "За особливі досягнення в роботі".

Заступник начальника відділу судового захисту

Національна акціонерна компанія "Надра України"

Промышленность и Производство

2 года 4 месяца

05.2008 - 09.2010

Організація та юридичне забезпечення захисту прав та інтересів Компанії в якості позивача, відповідача та третьої особи в загальних, господарських, адміністративних судах на усіх рівнях судових інстанцій та третейському суді у різноманітних категоріях справ, зокрема, у справах про: стягнення грошових коштів; банкрутство; розірвання/зміну/визнання недійсними господарських договорів; повернення майна; визнання права власності; трудові спори; визнання спеціальних дозволів недійсними, – як шляхом безпосередньої участі в судовому процесі та підготовки будь-яких процесуальних документів (в т.ч. позовні заяви, апеляційні та касаційні скарги, відзиви/заперечення, пояснення, клопотання), так і шляхом організації процесу.

Юрисконсульт

Товариство з обмеженою відповідальністю «Пріоритет-Консалтинг», Київ

Консалтинг / Аудит

11 месяцев

06.2007 - 05.2008

• У сфері господарських відносин: правовий супровід господарської діяльності юридичних осіб шляхом надання консультацій та роз’яснень з правових питань; розробка та експертиза господарських договорів (в т.ч. договорів оренди, комісії, купівлі - продажу, відступлення прав вимоги та переведення боргу, договорів про спільну діяльність, поставки, попередніх договорів).• У сфері процесуального права: представництво інтересів клієнтів в місцевих, господарських та адміністративних судах усіх рівнів судових інстанціях, в третейському суді, - шляхом підготовки та написання процесуальних документів, зокрема, позовних заяв, зустрічних позовів, претензій, розрахунків, відзивів, пояснень, апеляційних та касаційних скарг, а також участі в судових засіданнях; юридичний супровід виконавчого провадження.• У сфері земельних відносин: правове консультування та юридична допомога, в т.ч. щодо отримання земельної ділянки в оренду, у власність, порядку зміни цільового призначення землі; підготовка договорів оренди, купівлі-продажу земельних ділянок.• У сфері трудових відносин: розробка трудових договорів, в тому числі контрактів; підготовка наказів, посадових інструкцій, колективних договорів, правове забезпечення дотримання законодавства при звільненні працівників.• У сфері цивільних, спадкових, житлових, сімейних відносин: юридична експертиза документів; надання усних та письмових консультацій з питань узаконення будівництва, поділу спільного майна подружжя, спадкування, виселення, порядку визнання особи такою, що втратила право користуватися житловим приміщенням, інше.Основні досягнення: успішне надання консультацій та написання юридичних висновків; позитивне вирішення більшості судових спорів клієнтів; написання аналітичних висновків, які представлялися на семінарах.

Юрисконсульт

Публічне акціонерне товариство "Укрсиббанк"

Финансовые услуги

1 год 11 месяцев

07.2005 - 06.2007

Консультація позичальників щодо умов кредитування та процедури отримання кредиту; аналіз платоспроможності позичальників; оформлення споживчих кредитів; перевірка, підготовка документів та повне їх супроводження до отримання клієнтом кредиту; оформлення договорів, моніторинг проблемних кредитів, претензійно-позовна робота, інше.

Учился в 1 заведении

Харківський національний педагогічний університет ім. Г.С. Сковороди

Юридичний, правознавство

Харків, 2005

Дмитро Володимирович

Адвокат-юрист (Керівник юридичного відділу)

Киев

70 000 грн.

41 год

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 4 дня назад